Packad och klar

eller snart i alla fall, matsäcken ska i också :P JAg överskattade mig själv när jag trodde att det skulle räcka med min resväska xD Det fick bli min stora värmbolsväska också :p Och så min vanliga axelväska som handbagage :) Men när man ska åka buss hela vägen ere ju lugnt för man slipper bära på det :p Det ända jag är nervös för är att jag tvingas äta massa äcklig mat och låtsas att det är gott xD Jag känner ju han jag ska bo hos så det är jag inte nervös för, eller jo kanske lite att föräldrarna ska gilla en å så men det tror jag nog, what's not to like ;) Men förstår att de som ska bo hos en främling är nervösa, det skulle jag med varit :p Men nu ska jag gå å ta ett tuggummi för det smakar lasagne i min mun ;P

Hej då än en gång!

Farväl

Imorgon åker jag till Tyskland och är där en vecka såhär kommer det vara dött ett tag, men tita gärna in å läs äldre inlägg och titta på roliga videoklipp :)

Idag har jag skrivit 3 a4 på historia uppsatsen men har slutsatsen kvar så den kommer bli 3,5 vilket e bra efersom den skulle vara 3-4 :) Och idag har jag lämnat in och redovisat engelskan så det ända jag riktigt behöver oroa mig för är geografi uppsatsen som ska vara ca 5 sidor vilket jag inte börjat med. Vet inte heller riktigt vad jag ska skriva om. Sen ere ju också tyska nationella men jag e inte så orolig eftersom jag fick vg på läs och hör förra året så borde jag väl klara det detta år med. MEn jag har ju IG enligt en liten gubbe.. men han är rätt ensam om att tycka så. Fick dock IG på uppsatsen förra gången å det lär jag väl få i år med men det skiter jag fullständigt i för jag behöver bara klara 2 av dessa 3 test. Hoppas verkligen det kommer gå bra på läs och hör och jag vill gärna se min lärares min när han inser att han missbedömt mig i alla dessa månader. Förra året hade jag vg fast jag fick IG på uppsatsen som de sa var viktigast på hela året typ så då måste jag verkligen förtjänat det ändå.

Aja nu ska jag sova och imorgon ska jag börja packa resvväskan xD Innan jag somnar ska jag göra en liten packar lista för att minska chanserna att glömma något! Men tro mig det kan hända ändå :P Åker från skolan vid 5 och så ska vi åka buss i 15-18 timmar (Y) Men när jag kommer hem lovar jag att bomba bloggen med bilder därifrån, men kanske inte på direkten för då vill jag nog skriva av mig lite :P

Hej så länge och hoppas ni inte glömmer bort denna lilla lilla sida i den stora stora webben! <3 


Drycker

Här kommer lite bedömningar av eneridrycker, gissar på att detta är mammas favoritinlägg på hela bloggen (hon avskyr energidrycker) Men till mitt försvar så dricker jag inte så ofta och bara när det verkligen behövs (förutom fisketuren förra veckan :P) alltså när jag ska läsa massa till ett prov (eftersom jag annars somnar) och när jag ska skriva långa uppsatser eftersom jag vill få in atbetena i tid och jag har märkt att jag jobbar hårdare med lite extra energi i kroppen.

Här har vi en liten burksamling i min rum, och denna är sen i höstas så jag et e ju inte så mycket. Igår köpte jag rockstar och monster. Själv föredrar jag monster eftersom den har lite mer speciell (och godare) smak, rockstar smakar somm alla de här billiga småburkarna powerking och x-ray t.ex. men den har lite bättre kvalitet än dom vill jag nog ändå påstå och det kan ju vara kul att variera sig lite. Finns soklart andra rockstar smaker än denna. Jag drack den förresten idag vilket ledde till en onödig lång engelska text OCH redovisning som jag förresten är super nöjd med eftersom jag gjorde det bara på en dag :) Så den hjälpte mig verkligen idag, annars vet jag att jag lätt tappar koncentrationen och hamnar på facebook eller youtube. OCh så en kommentar till texten på burken: My lifestyle is exhausting cause i study 24/7!!

Och så två reviews här :)
 Denne köpte jag för 10 spänn på gottoteket och det finns billigare sånna här små b-burkar på alla möjliga affärer, men just denna har jag inte smakat, men det smakade som alla andra små b-burkar :P Denna gjorde så att jag kunde läsa 4 utdrag från fyra verk från upplysningen + läsa massa sidor i boken + lära mig glosor utan att somna. Dessa sidor hade jag försökt läst tidigare men då somnade jag efter en sida...

 Först vill jag bara påpeka att detta INTE är några energidrycker som de övriga utan detta är kolsyrad juice. Dessa drack jag och cornelia igår när vi kollade på bigbrother. Svaret är= jag köper de aldrig igen men de slank ner. Den gula var (om det e svårt att läsa) Äpple, Mango och Rooibos(vilket finns som te smak) Den smakade som skolans äppledryck fast kolsyrad. och det  är typ precis vad det är xP Det står ju på burken att 70% är juice och så är resten vanligtvatten. och jag antar att skoljuicen görs så att man blanda så mycket koncentrat med så mycket vatten det ska vara till, sen häller man på lite extra vatten xP Den andra var jordgubb och melon och var lite godare men smakade nästan ännu mindre :P Och jag avskyr kolsyratvatten även om det är smaksatt, så detta var ingen höjdare :P Kostade tyo 13kr styck på coop på kvarnen men var ingen pant på. Å för er som ville veta kostar monster 24 och rockstar 25 på gottoteket, kostar väl 17-18 ungefär på willys.

Dagen

Först främst två lite halvtaskiga bilder på det nyklippta håret (Tack Linda!) Kommer väl mer om en och en halv vecka då jag är hemma från Tyskland å säkert är med på 1000 bilder från tyska kameror ^^ Men det kanske blir mycket keps då eftersom man kanske inte har lika mycket tid till att fixa håret :P Inte för att jag tar så mycket tid på mig dock xD Om jag har en dålig hårdag tar det väl 20 minuter och om det e riktigt nice tare 2 :)


Idag har jag handlat klart presenten till Milan och hans familj :D Har tagit bilder på den men vågar inte lägga upp ifall han tittar in här ibland ^^ inte för att han kan svenska men ändå :p Men det kommer efter resan :) Blev en hel del påsar på stan! Till mig blev det tre drickbara burkar (1 review kommer senare) och ett nytt torrschampoo :D Tänkte att det skulle komma bra till hands nere i Tyskland :)

Såhär ser mina hårproduktshyllor ut idag.. eller ah plattången och hårfönen orkar jag aldrig lägga in i deras hyllor xD Ligger å skräpar på golvet bara :p

Chockerande nog är min plattång och hårfön rosa ^^ Men fick båda för 500 å en så länge e jag nöjd :) Längs till höger ser ni mitt nya torrschampo, hoppas det är bra :) Har tidigare haft det troligtvis billigaste, proffs, som funkat väldigt bra och sen det lite dyrare, fudge, som sög xD Sen efter det är mitt saltvatten som jag aldrig använder men ändå snart är slut xD har haft det iaf över ett halvår tror jag :P Sen spraywax som inte e sådär jätte bra :/ Å så hårspray och mousse som måste handlas nytt. Gillar att jag har olika märken på allt men jag älskar att testa nya hårprodukter :D När jag var i marieberg var det första jag gjorde att gå in i en hårproduktsaffär och brända 500-1000 ^^ Sen äre min första lanza molding paste som jag köpte i den tidigare nämna affären och så dfi som jag kört med i nått/några år med nu :)

.... Tänkte ni ville veta XD

Kattbilder

Kattbilder helt enkelt

Sally och Rasmus tigger påskskinka av mamma

Sally och Rasmus sover.. på det vanliga viset :)

Länk

www.hundratusen.nu/challenge/14jtzq

Gå in här så har du chansen att vinna 100.000 och en iPad2 ;D Jag har gjort min smak, kan du göra en godare? Och gå inte in på denna tävling nån annanstans än härifrån för här får du se mitt ansikte istället för nån annan snubbes :P

HAHAHAHAHA LMAO ROFL!!!!!!!!!!

Asså skriket å ansiktsuttrycket efter 0.55 är vär en halv miljon i talang eller nått xD Älskar att det var hon som vann hela programmet också xD (total blackout)

MÅSTE SES ^^

Sommarstugan del 2

Oj oj i fredags var det många läsare. Verkar som folk vill ha koll på vad jag gjort i sommarstugan så här kommer del två ;)

Fick upp ännu mer mört i torsdags om som ni kan se fick Fredrik upp en gädda (4:e bilden). Till lunch på torsdagen blev det potatis och köttbullar och smultronsoda, och jag vet vad ni tänker, malin du äter ju inte potatis?! Meeen dessa burk potatisar e lite hårdare än vanliga potatisar och mosas inte sönder i munnen som annan potatis och så är de ju dränkta i sås också ;D Sen till middag värmde vi fryspizza, sånna här stora runda, jag tog en grandiosa hawaii :) Det blev pizza rester till lunch på fredagen innan vi åkte hem vid tolv. Det blev dock inget dopp som det var tänkt, lite jobbigt när bryggan inte är i och man måste gå ner i vattnet... Meeen vi tog vattenslangen å spruta vatten på varandra :P FAst det man blev kallast av var att stå barfota i gräset sen på kvällen xD Så det blev en varm dusch efter det :)



Såhär mysigt hade katterna när jag kom hem och sen invigde jag och sally hammocken för första gången i år :) Hon gillar och ligga och sova i solen där, men hon går ner i skuggan lite då å då för det blir väldigt varmt annars. Och rasmus la sig å vila på grannens tomt :P




Har förövrigt klippt mig. Syrran fick göra det i går eftersom frissan inte hade några tider för än jag var i tyskland. Så bilder på det lite kortare håret kommer väl imorrn eller nått. Känns skönt att bli av med lite hår :) Idag (måndag) har jag varit ute och övningskört i en och en halv timme :) Körde till vingåker och tillbaka, fast inte på stora vägen utan skogsvägar. Fick precis som förra gången köra på landsväg med och utan mittenstreck och så fick jag för första gången prova på både väldigt smal och lite bredare grusväg :) Höll bara på att köra ihjäl oss då jag inte fatta att vi skulle svänga för än det var för sent och svängde i för hög hastighet i ren panik :P Men det löste sig ^^ Känns som att det inte ska vara några stora problem att ta körkort, bara man orkar med teorin så :) Ska väl skriva in mig på körskolan efter tysklandsresan :)

Fortsättning följer..

Jag orkar inte lägga upp sommarstugan del 2 idag eftersom det ska upp lite foton å grejas utan jag tar det imorrn när det ända som står på att göra listan är att övningsköra :) På söndag ska jag klippa mig, lovar att jag kommer gå ner 1 kilo av det xD Ska iaf bli väldigt skönt att bli av med lite hår när det börjar bli så här varmt, + att jag egentligen skulle klippt mig gör 2 veckor sen XP håret e lite för långt. Aja men nu ska det bli himla skönt att sova så länge som man bara kan i sin egna säng :) God natt!

sommarstugan del 1

Sitter i sommarstugan å här nyss ätit. Innan dess här vi metat, 9 små fiskar blev det :) snart kommer fredrik också då ska vi åka till vårat speciella metstalle och jag ska självklart ta med mig en monster och njuta av solen. Jag här nyss smörjt in mig med solkräm för första gången i år, men tog bara en åtta eftersom det bara är vår ;) kommer inte hem för än imorgon förmiddag! Nu ska jag återgå till att njuta av livet vid sjön! Btw har jag aldrig fått så mycket fiskbajs på mig som idag xp

the inlägg of the day

Ligger i sängen och ska snart släcka lampan och sova. Cornelia sover här bredvid i en uppfallbar säng. Ikväll har vi kört lite situps och armhävningar m.m eftersom vi imorgon kväll drar till hennes mormor och morfars sommarstuga. Kommer hem på fredag förmiddag och firar påsk med alla tre mostrar och co. Ska slå rekord med tidigt dopp i år! 25/4 vår der 2009. Så blir det väl lite solning och fiskning också :) ska försöka slänga upp ett blogginlägg från stugan och berätta hur det går :) matlagningen kommer inte va nått problem eftersom vi satsar på enkel mat som e lätt å värma ;) god natt bloggen!

Lite bilder

Har inte blivit så mycket sånt här fjant vilket kan bero på att jag måååste klippa mig!! Å varför ta en bild på sig själv om man känner att håret inte är det bästa ;) Men ah för er som saknat lite fjolliga bilder - så här ser jag ut!



vilket hav av blonda strån!

Asså det är ju sånt här man skrattar åt åt fjortisar. (älskar hon som tog kort med bajs i toan xP) att jag har lappen uppe! Lovar att det inte är för att skryta om nått märke eller så det e bara rent fail xP Å så sport-bh där också eftersom jag skulle åka å träna (Y) Just so you know :p

Försökte mig på de där skumma bilderna då man ser mig på tvåställen i bils så att säga, dessa http://koldolmen.blogg.se/2011/february/the-inlagg-of-the-day-3.html blev ju ändå rätt okej så tänkte det var värt å testa igen å se om det blev bättre.. men ah kanske lite onödigt xD Aja nu ska jag snart sova... kasnke (a) lätt att fasta vid datorn!


3 dagar senare..

3 dagar från förra inlagget, jag får be om ursäkt, men det är ju faktiskt LOV!! Jag har kommit på att för det mesta bloggar när jag egentligen ska plugga, och nu när jag inte har pluggat nått vid datan så hare inte heller kommit nått inlägg :P Men imorgon hoppas jag verkligen att jag tar mig i kragen och skriver klart samhällsuppsatsen! Det typ sista chansen, för i veckan ska jag till cornes sommarsuga i 2-3 dagar och sen är det ju massa påsk grejer och på måndag/tisdag tänkte jag skriva engelska.

Vad har hänt på lovet hittills? Idag har jag "bara" varit och tränat. I fredags å lördags har bl.a. åkt inlines och byggt en egen trappa :) Brukar jämt gå "åt fel håll" från vårt hus å då måste jag jämt ¨hålla på å klättrna ner och upp för ett dike, som btw blir snorhalt av lera när det e blött! Så nu har jag grävt i det så det blivit trappformat och sedan sågat och lagt ner plankor i jorden så man inte blir lerig. Nu är planen att lägga ut plankor hela vägen till stensättersgatan, har redan lagt några men det måste va dubbla så det inte blir så smalt och så måste jag nog gräva ner de lite så de inte vickar så mycket. Vet dock inte om jag bryter mot nån jag om jag håller på å gräver och lägger massa plankor på allmänplats... men who cares? Det är bara massa hunder å katter som bajsar där ändå! Hoppas ingen surkärring från långholmen ringer å klagar bara!

Detta är verkligen dagens låt! Har sjungit på denna gamla sköning heeeeeeeeeela dagen XD Den e så bäst! The key of awesomes ANDRA ke$ha parodi!

Vänd världen rätt

Håller ju som sagt på att skriva om tidelag (sex mellan djur och människa) och eftersom det avkriminaliserades samtidigt och av samma anledning som homosexualitet så gör jag lite jämförelser mellan dessa fenomen, och då ser jag denna karta på Wikipedia. Visst är det hemskt? Hur kan världen se ut såhär 2011? Man ska vara stolt över att bo i Sverige!


(klicka på bilden)

Och för er som undrar så är sexuellt umgänge med djur lagligt i Sverige och kommer inte förrän tidigast hösten 2012 kriminaliseras. Det ända du kan straffas för är djurplågeri men det är väldigt svårt att bevisa detta och av de 100-tals som anmäls per år blir i princip ingen straffad. Nån blev straffad för förstörelse av egendom när den våldtog en häst... Den svenska riskdagen har ett flertal gången (även på 2000-talet) röstat ned förslaget om att införskaffa en ny lag mod tidelag. Man kan ju undra vad det är för folk som sitter i riksdagen ibland..

Ännu ett "roligt" fakta 1990 klassifierade världhälsoorganisationen homosexuallitet som en sinnessjukdom!! Fatta 1990! Det e inte alls längesen och detta fick dessutom hela världen att behandla det som det. Jag som trodde FN:s uppgift var att skapa världsfred?


Längtar

Sitter här å börjar skriva rent min uppsats om Tidelag, 4-8 sidor wehoo! Känner att det skulle gå lättare med lite bra musik. Tycker det e lite synd att Le Kids album inte kommer förrän i sommar, skulle va nice å ha på bussresan till Tyskland (Y) Men tror underhållningen där inte kommer göram ig besviken :)


Dagens rekommendation är alltså att boka/bevaka Le Kids kommande album Oh Alright. Själv har man ju hört 6 av låtarna och sneakpeaks på 3 varav en snart släpps på singel (america) :) Så de ända jag inte har nån koll på är alltså Bigger Than Jesus och och Seventeen och det roliga är att dessa två stämmer in på mig på pricken ;D ^^
Hahahhah just nu lyssnar jag på Mark Douglas - fifty (Y) Det är att rekommendera att lyssna på hans parodi låtar :D så j*vla bra å roliga! Aja dags att ta hjärnan från musik till djurplågeri!

Le Kid - Escape

Escape by roxyrecordings

Bilder

Känner att jga blivit riktig dålig på att ladda upp bilder och videos, speceillt bilder. Ni får helt enklet nöja er med dessa omoderna saker kallade bokstäver :P Men haaaar dock en ny look-a-like!! Ska leta som ett freak efter en bild på denna snubbe nu! meddelar strax om resultaten

PAUS

Hasse Aro och okänd snubbe i team Andreas i körslaget!

På den första bilden står snubben nästlängstupp till vänster och i den andra till höger. Gu så lika de ä!

The inlägg of the day

Tjofaderittan! Ska aldeles strax gå å lägga mig men tänkte slänga in ett kort inlägg först, fast det kommer kanske inte bli så kort, blir alltid längre än vad man tror. Jag har ytterligare ett vårtecken att berätta, kanske inte speciellt trevligt med ändå ett framsteg! Rasmus har haft två fästingar krypandes på sig! Så idag har jag hält lite fästingsmedel på katterna. I morse var jag och handlande med mamma och köpte den nya calzone pizzan som de gör reklam för på tv :) Ska käka en sån nån gång i veckan. Har även varit ute och övningskört dagen till ära! Och det gick bra :) Behövde inte starta om på ruta ett som jag trodde eftersom jag inte kört sen i höstas, men körsklan får vänta tills efter tysklandsresan! Blir kanske lite mer övningskörning imorgon och troligtvis träning, har fått ont i halsen nu på kvällen, pappa har influensa men får hoppas att han inte smittat mig.

Hade världens mardröm inatt! Drömde att jag var på tyska lektion XD skickade förresten in svenska debattartikeln idag :)

PAUS

Ertappade just Rasmus i Sally lilla matbur! Men när han hörde att jag var på väg smet han ut, men jag straffade han med att spruta vatten på honom. Men snart så slipper jag göra det eftersom hon snart fyller ett år å de ska börja äta samma mat :)

Dagens roligaste: Mamma sjunger stångad av en stormvind :PppPPppppPPpp

Nödvändig låt

Denna text talar verkligen till mig, jag känne igen mig så mycket, det är så svårt att välja sittplats i bilen ibland... -.-


Hej bloggen

Sorry att jag är seg med uppdateringar men nu när våren är här finns det ju så mycket annat trevligt att göra än att sitta vid datorn! Idag har jag t.ex. lirat fotboll på en grusplan men den var våt så efter en stund drog vi till basketplan å lira fotboll på den, målen var helt enkelt plankorna vid korgarna :) Lite knepigare lite roligare ;P Vi som gjorde detta var det vanliga gamla fotbolls gänget Corne, Fabbe, Fredda och jag :) Sen drog jag och corne hem till mig och lira buzz med mor min :) Jag vann såklart :)

Har spenderat ovanligt mycket tid i skolan idag! först satt jag kvar en extra timme för att vänta på utvecklingssamtal. Platsen för samtalet ägde rum bakom några skärmar i lärarnas arbetsrums korridor, inte bästa stället att sitta å klaga på de.. Hoppas ingen av de hörde o.O Fast jag står för det jag tycker så det gör inte så mycket så länge de inte hatar mig för det :P Det gick väl bra förutom att jag hatar 2 lärare som förstör mina betyg! Skulle bara vilja byta ut dom! vet ju att jag förtjänar bättre :/ Tråkigt att allt hänger på vilken lärare man får..

Imorgon börjar jag som vanligt 10.00 med samhällskunskap då jag skriver en uppsats om tidelag, sedan är det idrott då jag ska bowla, sen geografi där jag inte vet vad jag ska skriva om på uppsatsen så där jobbar jag med historia uppsattsen som handlar om "från dass till wc". Sen avslutar vi med engelska då vi gör en powerpoint redovisning om "major accidents" och med vi menar jag jag och Levina :) Efter skolan blir det stan med Evely för att leta presenter till Milan och hans familj (min tyska kompis som jag ska bo hos när skolans tyska elever åker dit). Eftersom vi inte har nån lunch på fredag drar jag med mig Evelyn till McDonalds (Y)

På kvällen blir det singstar med mamma, vi passar på när vi är ensamma hemma å herrarna är i Örebro. Sen blir det troligtvis Talang med Cornelia. På lördag ska jag på stan med mamma på jakt efter nya sinsgstar och buzz spel och på söndag blir det träning :) Ska nog försöka göra klart den där svenska debatt grejen med.. å skriva lite på samhällskunskaps uppsatsen som ska in på fredag nästa vecka och plugga tyska modala hjälpverb eftersom vi ska prata om det på måndagens tyska lektion. Peuwh! Låter mycket.. får se hure blir kanske skippar skrivandet på samhällskunskapsuppsatsen tills nästa vecka (Y)

Heej

Hej bloggen!

godkväll

Ni får ursäkta jag har glömt bort bloggandet lite, shame on Me. Men nu är jag här! Ett tips: gå tillbaka å titta på gamla inlägg om du tycker ätt jag är för seg på att uppdatera ibland :) du kan lätt navigera dig i höger spalten och hoppa till över ett år gamla inlägg! Eller gå efter kategorier som jag själv valt ut och delat in inläggen i. Jag föreslår videoklipp kategorin, där kan du nog roa dig några minuter ;) Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan. Kom nyss hem från corne, har hjälpt henne redigerat lite film, kollat på korslaget och på filmen efter det. Nanny diares tror jag den hette. Idag har jag linda och mamma kört singstar i flera timmar. Det blir rätt påfrestande på rösten efter ett tag :P men kul är det! Imorgon blir det årets första ute träning. Blir tyvärr på grus men den ända fräscha plan är väl konstgräset och det ar väl ständigt fullvokat i guess. Kanske ska ta och skriva klart debatt artikeln imorgon med, det borde jag iaf.

RSS 2.0