Historien om Malix Tunström

Detta är Malix en simpel The Sims 3 gubbe som älskar att trädgårdsarbeta och läsa.



Och stor intelligens betyder bra jobb och bra jobb betyder nytt hus.


Men Malix var inte alltid den tysta blyga killen utan kunde även klä upp sig för att leta ragg på stan samt sitta och hacka till sig tusentals simdaler på nätterna. Lite senare gifte sig Malix med en tjej som ville visa honom att man inte bara kan sitta med näsan i en bok eller framför datorn utan livet kräver motion också! Men när hon sov.. forsatte hackningen.


Helt plötsligt vaknade frun upp och födde en liten pojke kallad Alexo. En blanding mellan Malix och frun som jag nu kom på hette typ Aisha. Malix och Aisha kom på ett sett att blanda teknologi och motion och Alexo växte upp till å bli en stilig tonåring.


Malix såg sin chef dö mitt framför ögonen och blev efter det god vän med döden själv.
Alexo visste tidigt att han och gittarren passade varandra som handen i hansken.
Malix tre största färdigheter var trädgårdsarbete, fiske och matlagning och han lyckades tillslut göra en magisk Ambriosa.
Det var inte bara Malix som sysslade med olagligheter på nätterna utan Aisha hade sedan innan de gift sig en karriär inom brottsligheten och en natt fick hon spendera i finkan.


Alexo spelade och spelade och hans föräldrar belönade honom med en alldeles egen bil köpt med stulna pengar. Den använde Alexo ofta till att åka till stadsparken för att spela ute i gröna och en dag hittade han en tjej att serenera och det var som att ödet hade fört ihop dem när Alexo satte på sig en av hans 3 outfits så kunde man knappt skilja de åt. Rött och blå, blå och rött.


Alexo inledde ett förhållande med denna kvinna men om han bara visste hur det skulle sluta.. Det blev många duschar efter många heta nätter och nu när Alexo tänkte på mer än gitarren började han bry sig mer och mero m sitt utseende. Det dröjde inte heller länge tills hans föräldrar bjöd sin älskade son på en lite dyrare och lite finare bil eftersom man tjänar rätt bra på att inte följa lagarna.


Stackars kvinna hade ingen chans mot denna unge mans brunbrända muskulösa kropp. Men Alexo var fortafarande un och ovetande om väldigt mycket. Han bodde hemma med sin mamma som nu var mästerskurk och sin pappa som la ner hel natten på att hacka och dagen spenderades i trädgården och tillsammans med hans älskade fru.


Men snart var det dags för unge Alexo att flytta hemmifrån och testa sina egna vingar. Men den historian drar vi en annan gång..


Kommentarer
Postat av: Zara

Hey ;)

2011-08-20 @ 22:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0