Stockholmsbilder


Det första vi gjorde i Stockholm var att vandra runt i gränderna utanför Gröna Lund. Så lekte jag med zoomen som så många anfdra gånger, brukar ha kameran som kikare ibland ;)


En kisse och en bil med en väääldigt vacker färg :) Men vill att min framtida bil ska vara lite mer mörklila :)

Lite roligare lyftkran eller vad det är som ser ut som en giraff, slöseri med pengar med en trevligare arbetsmiljö ;) Samtliga bilder är från beckholmen förutom de precis vid grönan


Grönan och stora båtar


Även Stockholm har fåglar som små söta ankungar och fult skrikandes sothönor


Läskig brunn och skum gammal dörr in till en ek och mostrar som stannar å läser ännu en skylt


Restaurang blåporten där jag såg Petra Mede utanför TV-rutan för första gången :) Min extremt goda Ceasarsallad som jag mycket stolt nästan åt upp, (orkar aldrig äta upp på restaurang). Bilden på snubben var nån slags staty utanför ingången som ni här kan se mycket riktigt var blå. För er som undrar var ni hittar blå porten så e den i närheten av gröna lund, om man åker bår till grönan är det bara att gå rakt fram förbi ingången och sedan till vänster alltså samma gata som skansen fast andra hållet.


Lekte lite med zoomen när jag stod på andra sidan sjön av kaknästornet och så mötte jag Petra Mede för andra gången då hon promenerade samma stigar som jag själv på Djurgården. Märktes på hennes gångstil att hon hade ont i ryggen.


Utanför nått museeum kommer inte ihåg vikket. Lite rolig utsällning som var på G där :P Kollade dock inte på den utan var endast utanför museet. Å så lekte jag med zoomen igen.


Motorvägen hade 3 olika färger xD En för varje fil, syns inte jätte bra på bilden för vi hann åka förbi där mittenfilen var ännu mer röd. Vad vi var på väg till var Årsta havsbad där jag brände ryggen (Y)


Här stannade vi på söndagen å drack cola alternativt åt glass. På e bänk på en flotte vid en sjö en bit ifrån en badstrand :) Den sista bilden är på en kyrka (Som ligger vid grönan) tro det eller ej, och såhär tycker jag kyrkor kan se ut för fatta hur många miljoner som spenderas på att bygga alla dessa stora ståtliga byggnar vi annars ser.

Snaaaaart

Skulle faktiskt ladda upp Stockholmsbilderna nu men nu ropar mamma att det är mat! Å sen ska jag kolla på fotboll, Tyskland möter nått å jag hade tänkt å spana in vinnartippade laget innan jag drar till USA. Lääängtar nått oändligt till lördag för då ska Linda ha brakarfest här och det kommer bli så mkt gott och äta och så möter Sverige Nordkorea :D Men nu ska jag äta. Bilderna kommer senare ikväll :) Har iaf lagt in de på nya hårddisken och vänt alla åt rätt håll ;)

Bilder

Lovar å lägga upp Stockholmsbilderna snart, ska bara hitta en tid då jag både orkar och vill.. :P Kanske borde prioritera att packa upp först också. Men det får bli senare

1,5 vecka

Det är nu bara 1,5 vecka kvar tills jag åker till USA :o Kan knappt tro det! Känns verkligen inte som det. E massa saker som ska hända emellan jue. I helgen ere fest för Linda som har gått ut högskolan och börjar jobba i höst. Har även hela två vm-matcher kvar att se innan jag åker, om jag inte hinner med nån mer? *kollar* Nope första slutspelsmatchen är samma dag som jag åker och jag ska vara på Arlanda 9.30.. Kan ju alltid hoppas på att de visar matchen/matcherna på flyget ;P Får hoppas att sverige spöar skiten ur USA då innan jag åker så man kan komma som stolt svensk ;) Men det kanske är lite väl starka förhoppningar ^^ Men vad vore man utan hoppet :) Ser att läsarna kilar stadigt nu och det är ju nu ni måste passa på att läsa varenda litet ord för snart blir det tre veckors uppehåll!! Sadface :( Men om ni nu väljer å ta ett uppehåll från att titta in eller inte väljer ni själva, kan ju alltid läsa inlägg från samma dag fast förra året å låtsas att det e det jag gör då ^^ Eller så kan ni helt enkelt ta en paus och komma tillbaka när jag gör det, bara ni återfinner mig sista Juli så e jag glad ;D Men aja som sagt 1,5 vecka kvar av frsikt bloggande!! Hmmm min kropp har många fäger för tillfället; röd rygg, bruna ben och en vit mage ^^lyckat :P Detta är vad man kallar en jämn å fin bränna xD Ska sola på rygg ett tag framöver :p Så har jag fått nån muskelknut eller dylikt i vänster vad ifall ni undrar. Men antar att det går över snart. Aja nu ska jag gå å lägga mig i ett rum jag inte längtat till, e skapligt och sängen är ett enda stort kaos.. Har inte köpt 120 lakan med resår än :/ Så har jag inte packat upp väskan från stockholms resan plus 3 maskiner med nytvättad kläder även ligger där.. Får väl göra det imorn elller i övermorrn, packa upp alltså. Packade faktiskt upp tandborsten nyss iaf ^^ Aja men nu säger jag godnatt för imorn kommer Leja på morgonen eller vad vuxna skulle kalla för förmiddagen ;)

Tankar och åsikter om Sverigematchen

Har nu kollat klart på matchen, Sverige - colombia 1-0. Det var en stabil match av Sverige som tappte till bra bakåt men som hade riktigt stora problem med att göra mål! De får 4 av 10 matchmässigt eftersom 1-0 mot Colombia inte är okej. Tur för landstrom ätt hon blev serverad av schelin så hon enkelt kunde lägga in bollen i mal, då gick hon från syndabock till matchhjälte i en enkel putt. Personligen gillar jag landstrom som e tuff, bra på huvudet och nästan alltid på rätt ställe, har även lärt mig idag att hon har Sveriges hårdaste skott. Jag tycker hon inte ska sparkas från startelvan! Hon och schelin jobbar dessutom bra ihop. Jag tycker självklart schelin e bättre eftersom det helt enkelt är sa, hon e snabbare och bättre tekniskt vilket e bra att va som forward speciellt snabbheten. Men jag tycker därför Landström kompletterar henne bra med fysik och huvudspel. Tycker även det var lite synd att Forsberg, Sjöblom och rohlin inte syndes så mycket på matchen. Forsberg blev tidigt trött och inte alls lopvillig, bra att hon byttes ut fort, kanske hade kunnat gjort det några minuter tidigare då inhopparen som jag tappade namnet på jobbade på bra tills även hon fick lite trötta ben i slutminuterna. Forsberg brukar vara bättre så hoppas på en stark comeback på lördag. Aja men vi vann i alla fall, dock riktigt klena siffror mot ett så svagt motstånd! Så jag e lite nervös inför lördags matchen då vi möter starkare motstånd och måste göra en bättre match.

the inlägg of the day

Idag har jag inte så mycket och skriva som igår eftersom dagen förklaras bäst i bilder och de har jag på kameran. Alltså får berätta om idag på onsdag :) men kommer nog ett inlägg från mobilen imorgon också så håll utskik ;) kan säga att jag har ont i fötterna efter en lång promenad på beckholmen, djurgarden och gamla stan! Så nu blir det vila, kortspel och jordgubbar, mer orkar jag inte idag. Imorgon blir det havsbadet på formiddagen och sen "hem" och kolla på Sverige-Colombia :) hinner bara se de tre gruppspelsmatcherna innan jag lämnat landet så jag tänker inte låta stockholmsresan hindra mig från att se en av de tre! Ha en fortsatt trevlig dag mvh Stockholm

the inlägg of the day

Hej alla läsare, nu e jag i Stockholm! Ska försöka fatta mig kort eftersom min moster sover i sängen bredvid och för varje litet klick gör mobilen en liten irriterande vibration som jag gärna skulle vilja stänga av på kvällarna om jag bara visste hur.. det vi har gjort idag i Stockholm är att äta god mat och rabarberpaj på det :) sen nu på kvällen har vi gått spökvandring på riddarholmen, fast det var ljust.:P det var ju inte så laskigt å inte så jätte intressant men det dög :) höjdpunkten var när jag skriker ut "å en råtta!" För att sedan be guiden om ursäkt i fall jag störde :P men det var lugnt det var en soft guide som inte var så stel och tråkig som de kan va :) det som väckte mitt intresse mest på turen (förutom råttan) var det faktum att det kan ha funnits en underjordisk gång från det gamla munkarnas hus till nunnornas. Fick just hjarnslapp och vet inte vems som heter kloster och vad det andra heter eller om båda e kloster. Aja men ni fattar med munk och nunhus :P å gången var till för att de skulle träffas och Ah.. ni vet. Och detta var tydligen inte ovanligt med sådana gångar och möten, därför ligger många nun och munkhus nära varandra! Jag blir så äcklad och sur! Va fan e det för mening med nunnor (fick ett till hjarnslapp och trodde det hette nunnar) och munkar om de kan göra det med varandra! Då blir det ju som nån äcklig incest orgie porrklubb (satte just ihop massa snuskiga sexord i brist på andra sätt att uttrycka mig)! Å jag blir så acklad och sur!! Detta e ett bra exempel på varfor Richard dawkins - illusionen om gud blir sommarens bok! Brukar läsa en bok frivilligt per år och då på sommaren och i år blev det den :) tidigare har det varit första Harry potter boken i hopp om att orka läsa alla igen innan sista filmen, det.blev en och början på den andra. Så har jag även läst första twilight boken men även där slutade det en bit in på den andra. Innan de var det da Vinci koden och änglar och demoner som är fenomenala böcker men sugiga filmer! Word god natt!

The inlägg of the day

Åker till Stockholm imorgon och kommer hem på Onsdag, ska försöka blogga från mobilen å berätta vad tusan det är jag sysslar med ;) Vet inte om jag kör ett till inlägg lite senare ikväll med lite bilder på katter å mig å bla bla, men vet inte om jag orkar. Måste packa också, åker vid tolv imorrn om jag minns rätt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på nån mer film osv. Kollade nyss på en shopaholics bekännelser som va lite rolig på sina ställen men rätt jobbig ibland också.

Igår vare midsommar och den spenderades hos kära Yvonne i Marmorbyn + några minuter i Östergötland.. Ao.. :p Det var kul å trevligt :) Hmm. Har inte så mkt mer å säga tror jag inte. Hoppas alla andra hade en trevlig midsommar :) Å a en trevlig midsommardag? Heter det det? var ju afton igår..

The inlägg of the day

Idag har jag först kollat på Ellen DeGeneres och sedan gott på promenad ensam med Leja samt hängt och fikat hos Linda då även Linus var med. Sen när jag kom hem och åt så bestämde jag och mamam oss för att övningsköra och sedan bar det iväg till Elin för "Filmkväll" - Det blev godis, pucko och några avsnitt av de tre vännerna och Jerry ^^ Sen fick hon den underbara idéen om att vi skulle köra kurragömma med bilarna! Typ som på rymmen! Som tur var kom Yvonne som också har körkort så vi satt i tre bilar varav en gömde sig å skickade ledtrådar till de andra två som letade :) Måste skryta om att på allra första omgången förstod jag var mina vänninor Amanda och Elin skulle gömma sig redan innan ledtråden ;) MEn nog om nattens skoj..

..handlade godis på ICA speceritjänts, även känt som specce, å då köpte jag hela 3 nya marabou choklader (elelr ah 3 st köpte jag å ulle tillsammans å dela på) och en ny tutti frutti påse :) Täntke visa upp å skriva om dem som vanligt när jag provaer nått nytt ;) Sen fåre nog bli sängen efter å ha chattat ltie med medlemmarna i yoghurt militären.. ^^

Gillar inte å lägga upp stora bilder, kör till 95% på miniatyrer men aja nu gör vi såhär


Jag å Ullle köpte varsin sådan å sen dela hälften hälften så vi fick smaka av varje. Vi är överrens om att Dukat inte är värd att köpa när gräddnougat e såååå mycket godare! Väldigt söta båda av de dock. Så man blir fort mätt!


Denna är inköpt men inte smakad än! Ligger och övernattar på mitt rum :) Verkar gott med marän och hasselnöt men kunde klara mig utan cashew känner jag när jag ser förpackningen!


Å så dessa som var helt okej, men föredrar tutti frutti smoothie isf.

Parody of the day


Detta är allt jag har å säga för tillfället!


Bloggdesign

Designen är under ombyggnad!

Statistik

Så här har min statistik på bloggen sett ut de senaste 90 dagarna :)

Har tagit bort numren för antal besökare eftersom det är lite som att fråga efter en äldre kvinnas ålder ;) Man kan säga att det än så länge är två siffrigt men i den här takten vet man aldrig vart det landar ;) Som ni ser gick det väldigt mycket uppåt ett tag, var bara tvungen att visa det så ni fattar varför jag höll på och skrev och tacka för att det var fler och fler som dagligen kom in å läste, men verkar avta lite nu när folk fått sommarlov och kanske har annat för sig, men jag e fortfarande nöjd :) Skulle bara va lite snäll å dela med mig å få er lite nyfikna på hur poppis jag egentligen är ;)

Bilar

Här kommer lite hel meningslösa bilder på 4 olika bilar (Y) Gjorde om de på spelet till Jord, vatten, eld och luft, ni ser säkert vilken som e vilken. Men man ser ju inte hela bilen på bilderna de har lite olika färger de kan spruta osv som även de är koplade till bilens element, kalla mig nörd men jag vill inte köra runt i en stockcar :P Körde dagen i ära till min egen spotifylista istället för de låtar som finns på spelet vilket e typ rise against å sån, tyckte jag körde minns lika bra till Malena Ernman och Timoteij ;D Låtarna på spelet e lite för manliga och hårda för mig, lyssnat hellre på pop en hårdrock och hellre tjejer som sjunger än gubbar som skriker :P Aja men tillbaka till bilderna om vi räknar från vänster till höger först överst å sedan nederst så är bilarna;
1. Mitsubishi Motors Eclipse
2. Toyota Corolla
3. Toyota Celica
3. Mitsubishi Motors Evolution V///

Först IRL, sedan bilder från need for speed Undergroud2.


Å Nej jag hade inget bättre förm ig en söndagskväll! Har ju inte varit hemma sen fredag eftermiddag så kände att en kväll framför datorn var passande :) Men nu blire snart sängen :) Inskrivning på sjögrens imorgon!

P.S å för er som undrar så e eclipse min favorit ;)

Helgen

Historien om hur jag ramlade i vattnet 2,5 gånger samt fick ett litet sår i ansiktet.
Dom känt så har helgen spenderats i Cornes sommarstuga där vi grillat, åkt båt och kollat på film m.m. Har precis kommit hem och packat upp alla blöta kläder osv :p Har ramlat i vattnet 2,5 gånger och gått i frivilligt 3 gånger om jag minns rätt, har ju fått en eller ah två smällar i huvudet.. Men det återkommer jag till. Första gången jag ramlade i vattnet var när jag skulle kliva i ringen från båten och lyckades endast komma i med ett ben.. Detta skedde första åkturen i går. Sen den där halva i ramlingen var även den igår men på kvällen. När vi hade grillar på en klippa på andra sidan sjön så började det regna å vi skulle bege oss hem då klev jag på en hal klippa och åkte i med ena foten i vattnet (Y) Sen den senaste gången jag ramlade i vattnet var idag! Och det är nu jag kommer till storyn om mitt lilla sår vid tinnningen. Det var så att jag hade åkt klar min runda ring för dagen och Corne bromsade båtens fart rejält och då gick ringen upp på högkant så jag höll på att glida ner i vattnet (låg på mage, åkte först på rumpan men e så skillad så jag kan byta ställning i farten tro det eller ej efter denna story!) så då kravlade jag mig uppåt å försökte få ringen att ligga normalt, då började Corne gasa lite så jag åkte i med ansiktet i vattnet och insåg då att jag inte skulle kunna göra annat en hamna i vattnet så jag släppte hantagen och for i framför ringen. Sen skulle jag ta mig upp till ytan igen, vilket går rätt fort eftersom vi är så duktiga och har flytväst. Då när huvudet når ytan så får jag två smällar i huvudet, vilket var en upp och ned vänd ring som drog förbi ovan mig :P Men jag fick ingen panik under ytan eftersom jag höll andan och kunde gott och väl vänta med att andas några sekunder till. Det var alltså så jag fick det lilla såret som typ är en blanding mella rivsår och sådang brännsår man får på knäna av gymnastik golv :P OJ DET BLEV LÅNGT!


Detta kan ni ju gissa vad det är för stor som simmar i sjön!



Lördagen var ju den enda dagen som bjöd på lite hetta vilket var riktigt nice då vi solade lite på klipporna och blev ypperts lite brända. Sen när vi såg att mörka moln var på väg drog vi igång grillen, och eftersom tändvätska inte fanns på plats blev det ett litet äventyr i sig att tända grillen. Vi använde oss av papper, kartong och grenar och det gick :) Det grillades korv och marshmallows :) Här e lite random bilder från helgen då kläder ligger på tork m.m :P Imorgon blire körskolan, på torsdag klippning och på Söndag Stockholm :) 

Mer som hänt
Höll även på att dratta i för andra gånget på några minuter när jag satt där ute på ringen å väntade på att båten skulle starta. Eller ah, inte när jag väntade utan när det faktiskt startade, rivstart kan man kalla det :P Höll inte i mig ordentligt så fumla omkring med både armar och ben i luften men lyckades hålla mig kvar på ringen :P
En till lite spännande grej var när vi skulle till andra sidan och skulle ha med os fiskespön, både kast och met. Då hade getingarna tyckt det var kul att bygga två stora bon i spöskåpet!! Lite mindre kul för mig som skulle hämta tre spön :P Men det gick vägen. Hade mellan 10-20 getingar cirkulerande runt mig men de var så snälla så, tror deras mamma hade lärt dom den klassiska regeln - se men inte röra ;)
Har även spelat lite kort och kollat på följande filmer: Daredevil, Sleepy Hollow, Saw V och en snabbspolningsvariant av den lite smått underlägsna mot de övriga - Fingerprints (med Kristin Cavallari från the Hills :O och Josh Henderson som jag var tvungen och googla nu för att veta var jag kände igen han ifrån, svaret var från Desperate Housewives som Edie-Britts son)

Ofixat vs. fixat

Nu ska ni få se å bilda er en osikt om ni tycker att jag borde fortsätta fixa håret innan jag går ut eller om jag kan gå ut ofixad (vikket aldrig kommer hända utan keps på huvudet eftersom jag själv inte vill visa mig när inte ens jag själv tycker att det ser okej ut :P)

Så nu lägger jag upp en ofixad bild å sen några fixade bredvid från ungefär samma vinkeln. Fast dessa bilder är ändå tagna när håret ser lite bättre än vad det kan göra, nu hade jag faktiskt blåst det eftersom jag inte ville låta det lufttorka :P

[KLICKA PÅ DE SMÅ BILDERNA FÖR STÖRRE BILD]
 Let's do this y'all!!












Think I've made my point...

Neeh om man skulle gå å fixa håret kanske ;)
(De ofixade bilderna togs nämligen för nån timme sen)


Kattbilder

Katterna har gosat hela morgonen och här e lite bilder på det :)

1.När jag vakna sov de såhär.
2. Sedan blec Sally lite tvättad av storebror Rasmus
3. Sen sov de vidare

4. Sen fick Sally lite ryggmassage av storebror Rasmus
5. Då fick Rasmus en kram av Sally
6. Sen sov de vidare

Lite skillnad mot hur det såg ut i Augusti förra året

Bilder m.m

Hade för mig att jag hade måste jag bara var tvungen att skriva här, men tror jag glömt hälften XD Aja vi börjar med lite bilder. Detta inlägg blev väldigt långt ändå så jag fetmarkerade det de olika styckerna handlande om så ni bara behöver läsa det ni give a shit about :P



Fick min STS ryggsäck (HAHAHAHAHHA gillar att jag seriöst skrev RYCKsäck ^^)och T-shirt  idag :) Dock ser ryggsäcken ut som nått jag stulit från ett lågstadie barn och T-shirten är lite för kort och feminin för min smak, men kändes värt å köpa den som minne :) Å på bilder ser T-shirten ut som ett kålhuvud när det tumlar runt i tvättismaskinen :P Å så bild på mina strumpor från HMs herravdelning :P Så kan det gå när man har storlek 40 :P Diggar dom, skulle köpt dubbelt om det inte var sista paren ^^ Men ska försöka hitta lite fler färgglada strumpor och shorst innan jag åker till USA :) Guh, känns som jag nämner det tiitt som tätt nu :o Sorry..

Jag har nyss kollarp å Sverige - Mexico som blev 2-0 för er som missade det :P Roligt till en början då Sverige hade många anfall sen dog matchen bit efter bit å på slutet var ju halva startfältet utbytt och alla kända ansikten blev till nya så det blev lite ovant å se och analysera :P
  På Torsdag ska jag och klippa mig vilket jag längtar till! Vet dock inte hur än, men jag gör väl som vanligt och går dit och improviserar lite. Börjar med å klippa typ 3cm överallt å sen får man se vilka partier där det behövs klippa lite extra. Funderar på att klippa überkort där bak eftersom det växer så in i halvhavre snabbt!! Och kanske e skönt å ha lite extra kort när man ska till lite extra varma ställen. Ska ju vara borta i 20 dagar, kanske stannar å klipper mig på nån sjaskig barbershop :P Aja här kommer 2 bilder från början av juni som nu blivit 3 redigerade :P



Och jag jag vet, mina redigerade bilder ser alla likadana ut :P Men dessa två foton tog faktiskt för en annan anledning än att ha kul och redigera och visa upp min snygghet, dessa togs lite spontant för att fråga er någonting? Allt började när min moster sa att jag var lite extra fin i håret, när jag absolut inte hade gjort något alls med det. Och jag svarade ärligt att jag aldrig skulle visa mig på allmän plats sådär och om jag gjorde skulle jag bli mobbad. Så här ovan ser ni mig när jag fixat håret en vanlig dag lika vanligt snabbt å här nedan ska jag se om jag hittar nån bild på mig utan att ha rört håret, annars får jag väl sadly ta en eller två sånna imorrn :/

Okeej.. hittade ingen bra så det får bli morgondagens uppdrag! Imorgon ska jag tro det eller ej gå upp till klockan NIO!! Allt för att kolla på sommarlovsmorgon... XD Vanligtvis går jag upp tolv eller ett nu på sommarlovet (förutom idag då jag vakna nio och inte kunde somna om så jag gick upp elva :P) meeen imorgon ska jag visa mitt stöd för Le Kid och kolla på när de gästar programmet sommarlov på barnkanalen som börjar 9.00 :P Men har inget emot att vara uppe i tid imorgon eftersom jag som sagt i tidigare inlägg att jag ska till Cornes sommarstuga. Så jag måste packa å lite sådant, hade tänkt å ta ett bad också :) Asså i badkaret, i sjön också men en sådan har ajgi nte här hemma :p

Vad det nått mer? Var mer innan matchen, men tror jag glömt bort lite sen dess :o Jo för er som har TWITTER så ska jag nu be er lite snällt och oskyldigt att följa mig, jag heter inte så oväntat Koldolmen där ;)

Just det, jag diskade idag tro det eller ej! Riktigt mycket också! Tog 30min eller nått. Å för att göra detta till en lite roligare halvtimme så dunkade jag sommar låtar på högsta volym! Eller neh itne riktigt högsta, tur det för annar skulle jag intehöra telefonen ringa lite svagt i bakgrunden :P Här kommer de låtarna jag stod å diska, dansa å sjöng med till ;)
Orup - Magaluf
Jill Johnsson - Oh vilken härlig dag
Paradiso - Bailando
Lou Bega - Mambo no.5
Los Del Rio - Macarena
Freestyle - Vill ha dig


Då & Nu

Visste ni att Hanson (de tre bröderna som gjorde mmmbop) har varit ständigt aktiva sen den singeln, och är det fortfarande? Det visste inte jag! Här kommer iaf "lite" bilder på de genom åren



The inlägg of the day

Då var det dags för ett inlägg igen då. Igår så var jag på stan med mamma och Linda. Jag köpte strumpor och torrschampoo... mycket intressnat ;P Måste verkligen dra ut på en rejäl shoppingtur snart. Behöver lite shorts till USA resan :) Så kanske jag behöver en ny resväska som man kan både rulla å ha på ryggen? Oj oj oj nu håll jag på att gå vilse i cyberspejsen när jag kollade saker inför resen. Oroar mig rätt mycket för packning osv. men det ordnar sig nog. Kommer ju ha pengar med mig på resan så det som fattas ere bara å köpa ;) Tilbaka till vadd jag har för mig på dagarna.

Igår åt jag även glassen jag å linda hande gjort av mango,hallon och banan. Det var gott :) Senare kollade jag på ocean's eleven och Saw VI. Idag så ska jag till körskolan med Amanda för att skriva in oss. Sen ikväll ska jag nog handla inför helgen då jag ska bo i Cornes sommar stuga. Ska dock regna fredag och söndag så vi får se hue blir :/ Ikvääll äre iaf Sverige - Mexico 19.00 på tv4sport. Träningsmatch inför damfotbollsvm i sommar :) så det ska man no gkolla på eftersom jag bara hinner se början av VM :/ Den USA resan jag tänkte ta blev ju fullbokat så nu fick jag offra halva VM, men antar att det e värt det :P Vet inte om mitt kamera minne är tillräckligt stort eller om jag borde köpa ett större.. För jag tänkte filma rätt mycket tror jag. Hmm får filura på det. Känn ju ovärt att köpa ett till å ha två om det andra räcker. Men känns tråkigto m man inte får plats med allt man vill ha :/

Filmer



Ella Enchanted (Varför ska vi översätta alla filmtitlar till svenska, jag avskyr det!)
Den första filmen vi såg är en film med Anne hathaway från 2004, som spelades in mellan en prinssessas dagbok 1 & 2 då hon har en liknande karaktär. I filmen ser vi även små glimtar av Heidi Klum, tro det eller ej! Hon spela en biroll som jätte. Tror inte jag visste vem hon var förrän några år senare även om första säsongen av project runway kom i slutet av 2004. Aja men denna film "Ella den förtrollade", eller "Ella enchanted" som original titeln är, är en romantisk komedi/fantasy om en ung kvinna som vill bli av med en förtrollese - att hon måste göra allt som alla beordrar henne. Den e lite smått rolig och lätt och kolla på. Rekomenderas för alla som har en stund över och vill se en amerikansk komedi.

Out of Time
Detta är en amerikans action thriller från 2003-2004med Denzel Washington och Eva Mendez - dvs mycket ögongodis ;) Den handlar om en polischef i en liten stad som själv är inblandad i ett brott och försöker att få sin polisstyrka och mordutredaren (som även är hans fru som han håller på att skiljas från) att inte upptäcka att han är inblandad. Denna film är helt okej. Hade inget emot att se den igen då det var ett antal år sedan jag såg den.

Humor från tv4 del 1 & 2
Dessa dvder hade jag inte sett på 3 år. Det är lite blandade klipp från parlamentet, situation Magnusson, Time out, Hey Baberiba och Hjälp!. Filmerna är från 2008 och den finns minst en del till efter dessa. Det e ju lite roliga klipp och det är en bra blandning av alla dessa program. Ibland är det några schyssta övergångar från ett program till ett annat då de skämtar om samma person :)

The Blind Side
Detta är en drama film från 2009 med Sandra Bullock. JAg brukar normalt inte gilla dramafilmer, brukar inte ha en tanke på att sitta å kolla på sånna filmer eftersom de e så långsamma och tråkiga. Det är den värsta changern av film jag vet! Meeen hade hört att den här var bra, och har sett å hört lite om den plus att jag gillar Sandra Bullock. Så såg jag att den gick igår kväll så då kollade jag och Corne på den :) Å den var bra för er som tycker det okej att se på dramafilmer. Det handlar om att Sandra Bullock är rik och tar hand om en hemlös kille och den är baserad på en verklig händelse. Filmer har tagit emot och nominerats många priser. Såg att den drog in 309 miljoner dollar vet ej om det är bra eller dåligt :P


Video

Tänkte att jag bara lägger upp en video för tillfället och berättar om alla filmer jag såg igår och i förrgår lite senare ikväll iställen, when I have some proper clothes on :P Nu ska jag ta å byta om och borsta tänderna och sen bege mig till syrran. Detta är the key of awesome's (whom I love) senaste parodi. Den är på E.T. av katy perre ft. kanye west. Och svar nej, alla poplåtar behöver INTE en rappare! t.ex. så blir ju Rebecca Blacks låt ännu töntigare med en äldre b-rappare i den xD



PS. bloggade ju från mobilen igår kväll/natt och måste fortfarande klaga lite på blogg.se för det e skit jobbigt att logga in på mobilen, när jag skriver min mail så tar den bort delar av den eller fördubblar den etc. så det jämt blir fel.. brukar därför bara klicka på OK direkt så man kommer till den här inloggningssidan då man skrivit fel, eftersom där går det helt utmärkt att skriva.. skumt! (Jag hatar fortfarande att man bara kan lägga upp en bild itaget)

the inlägg of the day (måndag + en timme)

Tänkte slänga in ett kört litet inlägg från mobilen medan jag ligger här i mörkret med Sally och väntar på John blund. Cornelia har sovit här och igår kväll kollade vi på några gamla filmer och även idag. Mer om det imorgon då jag ska ta mig tid å sitta en liten stund vid datorn fast maan vill ut till sommaren ;) idag har vi även varit på promenad med leja och Linda, mer om det hittar ni på hennes blogg. Och senare när det inte var så varmt ute joggade vi. Sen kom jag hem och styrketranade lite, duscha och fick massage av snälla mamma :) sen bar det iväg till Corne och titta på en film till. Mer om det imorgon som sagt, lovar er bilder och åsikter om samtliga filmer :) imorgon ska jag även till Linda och fixa lite grejer, göra nån bananglass och gå ut med leja. Men nu ska jag ta och försöka sova lite så jag hinner fixa lite på datan innan jag drar till syrran. Fy vad hungrig jag blev. Har varken ätit ell3r druckit natt efter träningen förutom lite melon och äpple. Men det e ingen idé att ta natt nu för det e för sent. Gillar inte att äta innan jag ska sova, blir så otroligt hungrig på morgonen då av nån anledning. Plus att det känns onodigt när man ändå bara ska sova. Sleep tight my lovely readers :)

Början på en underbar sommar!

Då har man precis börjat sitt sommarlov som man självklart ska försöka göra till det bästa någonsin :) Igår började det med att man gjorde några studenter avensjuka med hur mycket pengar man fick på sitt resestipendie, men för er som planerar att råna mig så kan jag säga att de pengarna är mer än spenderande för längesen, eftersom min resa kostade mer än så. Ser fram emot den, men har ändå ingen brodska eftersom jag vill njuta av lite hemma tid och sol och bad med vänner innan dess :) Hoppas på en strålande somma full med roliga minnen och intressanta händelser. Hoppas även jag kommer ihåg å smörja in mig ordentligt när jag e i USA så jag inte kommer hem röd som en kräfta ^^

Saker jag ska hinna med innan resan som bär av 9/7
- Bada massa
- Bli lite brunare?
- Bränna näsan igen? (blödde massa näsblod idag)
- Shoppa lite sommarkläder, men inte för mycket eftersom man vill köpa lite i USA sen också :)
- Åka till Stockholm
- Äta mer cheese twisters
- Klara ut need for speed underground2 för andra gången
- Lägga upp ännu en youtube video? ideas of what?
- Njuta av att slippa plugga
- Köpa en ny resväska?
- Skapa fler minnen för livet


Studenten

Härligt att bli väckt av massa dryga studenter... måste man gå å skrika halv nio på morgonen? Studenten är väl inte så mycket att skryta om egentligen, jag menar det tar ju 99% av befolkningen... xD Det e ju ingen bravad precis :P Aja men nu ska jag skynda mig å äta upp mina flingor eftersom jag själv ska dit idag. Och nej inte för jag tycker det e kul utan för jag måste. Ska upp på scen å ta emot mitt stipendie diplom, vilket jag inte hade nått emot om det istället bara damp ner i bervlådan en dag  :P Aja men jag ska inte klaga, är ju enormt glad att jag fått stipendie så detta är väl smällar man får ta ;) Fick massa fina rosor i massa olika färglada färger av mamma i morse :)

Så vill jag tycka lite synd om syster som gjorde illa tån rätt rejält igår kväll. I give my best! Hoppas det inte gör för ont. Krya på dig, eller vad man säger :)

Design

Kanske byta bloggdesign inatt?? Har ju sagt att jag ska byta nu på sommarlovet :) Men frågan e till vad.. Får klura på det sen. Nu blire film!

Längtar till USAAAA :D Å imorn ska man på studenten för att ta emot stipendie diplom.. inte lika kul xD In desperate need of a haircut! Får ringa frissan nån dag snart :)

Dagens klipp



Detta får väl bli dagensklipp eftersom man har fått saknat the greogorybrothers i 3 månader nu! Å här kom äntligen en ny autotune låt ^^ Så måste jag säga att jag inte alls hade koll på alla mina betyg! Ole var så snäll å gav mig MVG i idrott! Det trodde jag inte :O  Men annars visste jag alla ^^ Allt såg bra ut utom detta års tyska... Aja men fitt mit G iaf. Over and out!

MVG i engelska på den kvinnan

Alltid lika kul när man kan skratta åt andras failerier ;P



Förövigt har jag haft en skitskön äkta sommarlovsdag (även fast det inte är sommarlov). Efter skolan drog jag och corne ut till gersnäs fotbollsplan och spelade i regn och fukt! Sen drog vi hem till mig och lira tv-spel och singstar och sen spelade vi lite fotboll och tennis mot garaget. Bara tagit det lugnt å haft en fett chill å skön dag alltså :) Imorn börjar jag 10 och slutar vid ett-två nån gång antar jag :) Inte så spännande att få betygen eftersom man redan vet alla. eller ah, idrotten vet jag inte men är rätt säker på att det är ett VG :P Nästa år är det ingen idrott alls! Ända året av dessa 12 år man ska gå i skolan :P Skumt det kommer va ^^ Eller näh kanske inte :P fett chill bara :P Hoppas man inte går å blir fet bara ^^ Så har man distans arbete på onsdagar. Detk ommer nog va det konstigaste :P Hoppas på ett bra schema nästa år :) Annars tappar man lusten redan första dan när man ser vad man måste stå ut med i ett halvår!

Lite smårolig fotbollsinsident för er som gillar sånt
http://www.youtube.com/watch?v=-gUgPkJ76x8&feature=feedf

White Chicks

Finns inget mer å säga om denna film än att den är otroligt jävla mega skön ;D Såg den för första gånen när jag var 10 eller nått å sen dess har man väl sätt den minst 5 gånger :D

If they can get along..

..why can't we? Skön video på många sätt och vis!


Sommartips

Jahopp då hhar man börjat käka sånna här:


Jag har aldrig varit ett stort fan av ostbågar utan har alltid valt chips istället. Men på senare år har jag dock tyckt ostbågar är helt okej, och ibland till och med rätt gott. Men dessa! De e ju super goda!! De tråkiga är att det inte är så mycket i en påse, skulle lätt kunna äta en hel själv :) Så för er som inte provat dessa - gör det! Å tänk på att köpa flera påsar om ni är många som ska smaka!

Och sen har jag på senaste tiden smakat två nya läsksorter. Nämligen två nya drycker som slutar på soda. Här kommer bild på alla nygårda soder jag druckit i mitt liv:


Och jag måste ju säga att päronsodan är den stora favoriten! Därefter är det nog en delad andra plats mellan de övriga. Det beror helt enkelt på vilket bär man tycker mest om :P Men päronsodan är iaf godast, ingen tvekan om saken ;D Tror min hjärna säger att hallonsodan kommer på andra plats, men det är nog bara för att jag är vanast med den eftersom de andra två är nya för i år och jag inte har fel.  Om man vill ha en härlig rosa färg ska man iaf välja smultronsodan ^^

Kattbilder

För er som vill se fina kattbilder från i förrgår: http://lindatunstrom.blogg.se/index.html
Bilderna är tagna med Lindas nya kamera av både henne och mig.

För er som glömt bort att jag även har en youtubekanal
http://www.youtube.com/user/Koldolmen09

Dagen + mobilbilder

Idag har dagen spenderats hos cornes mormor och morfars sommarstuga, riktigt gött :) Man har badat i massor! Och åkt motorbåt och ring :) Kul kul. Så nu kanske man blivit en gnutta brunare vem vet ;)

Å så var det dags för en tömning av bilder på mobilen! Vilket sker typ en gång per månaden så då hinner det smalas en det :P Mest kattbilder :P



Kommentarer till bilderna

1. Rasmus sover med huvudet i Sallys rumpa
2. Rasmus ligger liiite för tätt in mot väggen?
3. Rasmus har valt en liiiiite för liten tvättkorg? (och sally låg i en stor xD)
4. Sally eller Rasmus har ätit Barbiehår så hon ser ut som en cancerpatient xD Guh vad jag skratta när jag såg den :P Å det såg ut som nån hade rakat sig över vardagsrumsbordet, för det låg korta bruna hårstrån över allt ^^ Och om ni undrar varför vi har barbies hemma så ska min mamma skicka iväg några till mina kusinbarn i Filipinerna och hon stickar å syr kläder åt "barbiesarna" också, därför låg den på bordet :p
5-6. Matade kossor med maskrosor
7. Rasmus och Sally gosar
8. Såhär sov vi igår.. inte mycket rum kvar till mig! Ändå är sängen 120m bred.. Får nog skaffa mig en dubbelsäng snart ^^


Torsdagens outfit som Rasmus kom å spana in ^^ Jag kallar den: Yes, I'm purple, deal with it or looka away ;) Fattades bara en lila keps ^^ (Notera det svart och lila rutiga nitbälten på stolen längst ned till vänster.. :P)

Bad

Tog ju mitt första pooldopp i förrgår, och idag blir det första dopp i sjön!! Undrar när den första minsta lilla solbrännan ska komma xD Nu för  tiden behöver man ju inte sitta inne å plugga iaf  :) Så eftermaten idag bär det av till willys för att köpa lite gott å sen till sommarstugan och Cornelia och Fredrik :) Så blir jag hämtad ikväll nån gång :) Å på tisdag ska vi paddla med klassen... kul.. :P Nah inte speciellt. Kanske får lite bränna i ansiktet då dock ^^ Aja nu ska jag käka frulle eller nått :p Bye bye! Sorry får de korta inläggen, men nu händer det annat i livet än å plugga ;)

Jaså

Jaså nu kom statistiken tillbaka, gött :P Aja idag ska jag nog bara chilla hela dagen å sen grilla hos grannen. E lite små trött efter gårdagens festligheter :) Tog årest första dopp igår!! ...dock vare i en varm pool xD Aja nu ska jag kolla på BB avsnittet jag missa igår :) Hare gött å njut av det fina vädret min stalkers :) <3

??

Bara jag som intek an se statistiken på bloggen? Har inte kunnat det på 2-3 dagar.. Tänkte om det var fel på mitt inlogg eller på blogg.se..?

Dagens tips

Här hittar ni Le kid i sommar (Y) Dock kommer jag nog inte kunna medverka på någon för jag har så mycket annat för mig xD så jävla typsikt :P Får väl hoppas på nån höstkonsert ^^ Eller så får jag väl hya in dom på en privatkonsert :P

June:
4 Hede Rytmer Festival, Silkeborg (DK)
5 Regnbågsgalan/HBTQ-galan, Liseberg, Göteborg
16 Klaffbron, Malmö
17 Tivoli, Köpenhamn (DK – support till Aqua)

July:
1 Peace & Love Dayparty, Borlänge
22 Trästockfestivalen, Skellefteå

August:
5 Åfesten, Eskilstuna
6 Pride, Stockholm

Aja men nu är det äääääääääntligen sommarlov!! Eller ah.. Kinda' :p Idag harj ag varit på stan och sen hos syrran. och nu har jag varit hemma å käkat och nu ska jag chilla med corne :) Imorn fyller pappa (därav stan, besöker typ aldrig stan om jag inte ska köpa presenter xD) Sen på kvällen blir det grill och bad i Valla :D På fredag blira kanske grillning hos grannen, på lördag blir det nog Cornes sommarstuga för årets första dopp i sjön :D Så jävla go jelg det ska bli :D Soligt ere också!! See ya later!


RSS 2.0