Musikvideo

Å här är den video stillbilderna kom ifrån!! Har nu lagt upp två av de tre jag spelade in i helgen. Den sista lär dröja för jag har inte spelat in själva videon än utan bara sånget så att säga :P Det är första gången jag skriver en helt egen låt, förutom att den inte är egen utan bara är omskriven :P Vet inte hur mycket jag ska redigera ljudet på den. Antar att den antingen bling inget alls eller bara lite, för om man mixar för mycket tappar man melodin, ungefär som klippet här nedan xD

Ni får gärna gå in på min kanal å läsa de som står under klippen för där kan det så viktiga grejer sörrni :P Så här är länken till min youtube kanal och så det första klippet.
http://www.youtube.com/user/Koldolmen09



Å ni som gillar min header kommer gilla detta klipp, för i slutet tar jag av min solglasögonen och visar upp mina blåa ögon ^^ Å nej jag har inga linser, å nej jag har inte färgat håret jag är all naturell så att säga :P

Lite stillbilder från musikvideo 1 av 3

(Klickbar bild)


Hallå hela pressen



Kan inte sluta kolla på henne längst ut till höger (från tittarnas håll) xD Kan man ha fyrkantigare kavaj? Kan man se roligare ut? Kan man ha ett bättre scenspråk?

Bilder

Hade nästan glömt de här :O Skulle ju ha de till en grej men skiter i det xD Hihihi Fjooortis blixten :P



Your eyes are pointing at me, but do you see?

The inlägg of the day

Har varit på stan och fikat med moster idag, fast jag hade ju missuppfattat det där lite för jag  trodde vi skulle fika hemma hos oss :P Men aja ^^ ^dagen till ära har jag faktiskt sytt!! Med symaskin asså ;) Fast satt på golvet för jag orkade inte gå nån annan stans :P Sydde lite rekvesita till musikvideon jag hade tänkt å göra :) Två armband, hängslen och ett band som jag inte riktigt vet vad jag ska ha det till xD

Wiiie fick just höra att min bror har match imorgon!! Å förhoppningsvis kollar mamma å pappa på den så jag äntligen får vara ensam hemma :D :D Då ska jag spela in när jag sjunger min sång å kanske göra musikvideon om jag hinner :D Skrev klart den 04.27 igår, men vissa rader är jag lite osäkra på å har ändrat tusen gången :P Men vissa e jag supernöjda med för de e lite roliga ^^ Hoppas sången uppskattas speciellt av den det handlar om :P Vilket blir en överraskning ;) Å nej det är faktiskt inte min katt den här gången ;P Har lite svårigheter med hur jag ska få in musik i filmen, om jag ska köra bara med sång eller om jag ska spela in när jag spelar upp original låten utan sång på datorn.. Tänkte skaffa mig nån kareoke version men det funkade inte så bra :P

Ikväll blire film kväll hos Elin :) Kanske ska sova där och så planera våran film till filmfestivalen i skolan på lördag :) Fick dock inte tag på nån hårfärg idag :/ Det var slut :( Å det kunde kassörskan sagt på ett lite trevligare sätt... jävligt dryg var hon :o Hade man inte väntat sig av nån som jobbar i en leksaksbutik.. Men antar att jag kan vara övertygande med rätt kläder å skicligt skådespeleri även som blond :)

Igår kom jag hem halv tre efter att ha kollat på hemmagjorda filmer, käkat kebabpizza, lirat wii och kört singstar hos fredrik :) Mycket trevligt! Sen när jag kom hem tog jag en macka för att sedan skriva klart låten :D Riktigt kul å skriva om låtar!! Jag å min syster har pratat om det flera gånger men aldrig gjort det.. Men vem vet om hon gillar den jag gjort så kanske det blir en duett så småning om ;) Ännu ett klagomål på servicen i Katrineholm - tog en timme för oss å få våran pizza :O Va så hungrig så jag åt 4/5 av kebabpizzan å blev faktisk inte spymätt vara väldigt mätt :) *stolt*

The inlägg of the day

Håller på att fixa en dvd till Cornelia. Fodralet e klart och det mesta av filmen. Väntar på att cornelia och fredrik ska fixa några bilder till bara, sen ska vi fixa dvd menyn och bränna :) filmen blir typ 25 minuter, rätt så lång men inte lika lång som kattfilmen ^^ Aja de var allt jag hade å säga :P

Mercy Mercy

Jag har gjort en remix av Le Kids Mercy Mercy, så nu får alla gå in här å gilla den :D Thumbs up for the Base!!

http://campaign.musicmyne.com/globals/hengdai/13069/1298456648766/

Klicka på den lilla tummen till vänster om buy :D

Cecilia Forss

En gammal klassiker :D Hoppas att hon bär peruk :o


The inlägg of the day

Gårdagen spenderades med Corne och Fredde och det slutade med att vi alla sov hos Corne. Idag har vi åkt miniskidor i pulkabacken och sedan kört sparkrace ner för min gata :P Kul kul!! Men nu ska jag strax iväg på Volleyboll träning och efter det blir det (som alltid) Top Model :) Imorgon bär det av till Eskilstuna för att röntga ryggen, ser inte riktigt poängen i varför eftersom skolläkaren jämt säger att det inte blivit någon skillnad och varje koll säger de att de är den sista kollen.. de har de gjort sen i nian xD men det har blivit 3 koller till å inget har hänt... Så har börjat blivit riktigt trött på henne! Men i höstas sa hon att det hade blivit lite värre.. men jag vet inte.. har en känsla av att de bara vill fortsätta träffam ig för skojs skull xD Får väl se vad de säger i Eskilstuna ska tillbaka sista mars för läkarbesök.

<3

Suger att inte denna inte finns på Spotify :/



(Kollade föregående inlägg för att se en annan awesome låt som finns på Spotify :D

<3

Finns inga ord för hur genialisk den här låten är! ^^


Dagens Look-A-Likes 1 & 2

1. Brolle och Lord Voldemort!! Lika som bär och lika snuskiga båda två!



2. Kjell Eriksson och Felix Persson


Världens bästa :)


Blandade meningar - fritt ur hjärtat

Är du en av de alla som skriker "ja det är vi!" När någon frågar om vi alla är individer? Eller är du den som står där i folkmassan och viskar eller kanske till och med skriker "inte jag"?

I don't feel bad, I'm just not feeling good!

Varför tro på en gud när du kan tro på dig själv?

Varför inte tänka "jag kan klara det här" istället för "snälla gud låt mig klara det här".

It's okay to be different as long as all the others aren't

It's okay to be normal because nowadays no one really is

Du behöver inte dö för att sluta leva ditt liv

Om du funderar på om du ska göra något eller inte, tänk så här: vad har jag att förlora? Om jag inte gör det skulle jag då gå runt och undra vad som hade hänt om jag gjorde det? Du lever bara en gång (kanske) så säg ja till så mycket som möjligt medan du har chansen! Du får nya erfarenheter som du kommer bära med dig hela livet av att pröva nya grejer.

Om du gillar någon så våga berätta det! Hur ska du annars få din kärlek besvarad om personen inte har något att svara på?

Om du beundrar någon människa som du egentligen inte känner så våga berätta hur cool du tycker han/hon är! Tänk hur glad du själv skulle bli om någon kom fram till dig och bara sprutade ut en massa positiva kommentarer :)

Om du är trött klockan nio en kväll - gå och lägg dig! Unna dig själv en härlig tolv timmars sömn :)

Slösa inte med superlativen, de betyder allt mer om de används mer sällan.

Obs! Mobilinlägg! Större risk för stavfel och att ord helt byts ut!

The inlägg of the day

Idag har lilla Sally kastrerats och öronmärkts nu ligger hon å sover. Måste lägga till en låt till min lilla lista av låtar jag e beroenda av denna vecka Le Kid - We Should Go Home Together :) väntar för tillfället på tre album: Avril Lavigne, Lady gaga och Le Kid :P Mycke L där :P

Ikväll ska jag kolla på I rumden finns inga känslor och käka doritos :D Hoopas de smakar lika gott som jag tror att de har gjort och hoppas filmen e bra (har inte sätt den förut)


Å Så lite bilder som jag sparat lite med flit till helgen. Men ska inte lägga upp alla för Denna vecka ska en mycket spännande sak ske och så ska jag lägga upp några av de bilder då. Ska faktiskt och röntga ryggen i Eskilstuna på tisdag :o Fick brevet idag så det var snabba puckar!

PAUS

Sally spydde nyss på mamma och tidigare har hon kissat på pappa... Så jag tänker då inte låta henne gosa med mig än på ett tag, vem vet vad som kommer ut då.. :P Rasmus luktar bara på henne och nu sitter han i transportburen och luktar eftersom den e tvättad med såpa.
Aja här kommer bilderna så jag kan sätta igång å lira lite need for speed på min läxfria fredag :)



Den första bilden var ett failat försök med att försöka fota mitt bakhuvud så jag skulle se hur håret såg ut det bak, sen såg jag att det där kunde jag försöka göra om för att få en cool bild. Så gjorde några sånna bilder å sen var jag lite extra snäll nu å bjöd på en bild som egentligen var en av de som skulle komma upp senare i veckan, men villa ha jämt antal bilder så det fick bli såhär :) Det ä förresten den tröjan jag köpte för halva priset på Carlings i Marieberg :) Tredje tröjan dörifrån nu tror jag :)

respect my youth

Guh vad jobbigt det e att man inte kan centrera vissa delar av inlägget! Allt eller inget äre! Blogg.se har mycket de bör uppdatera! t.ex att man inte kan ha 2 videos eller ljudspår i samma inlagg :( Sucks!


The inlägg of the day

Sitter och dunkar Selena Gomez för att ha lite roligare när man skriver om Michail Chodorovskij och Anna Politovoskaja.. Å Nu kom Lisa Nilsson - varje gång jag ser dig :D en klassiker!!! verserna är ju lite långtråkiga dock xD Men på refrängen öser man!!! Om jag var ensam hemma skulle jag brustit ut i sång för länge sen :P Hoppas jag får lite ensam tid nån gång på sportlovet så jag kan spela in lite film :) Imorgon ska jag simma efter skolan med mamma :) Måste ha uppehåll från fotbollen ett tag pga mitt lår så passar på att få lite annan motion :) Idag gick jag en promenad med linda och Leja.

Å vad trögt det går med samhällskunskapen idag! Allt jag vill e å köra lite bil ju :P Men ska göra klart upg 6 å sen fåre bli lite mer need for speed ^^ Imorgon har jag tagit läxfritt för simning och film :) Sen på lördag ska jag kötta på med upg 7-8 och upg 10 är osäkert om den blir gjord på lördag eller söndag, större delen av söndagen kommer ju gå till att rätta alla redan gjora uppgifter.. är ju trotsallt redan uppe i 6 sidor + faktabladet.. :P En upg blir en sida för mig, men ska ta å se om jag kan rensa lite onödig skit på söndag för det känns lite som att man sitter och upprepar sig själv..

Aja dags att sätta fart nu så jag snart kan få reta upp poliser i need for speed most wanted :) Har hittills aldrig åkt fast och så hade jag tänkt att fortsätta ;) Kan säga att jag e skyldig staten rätt mycket, så om jag hade levt i ryssland så skulle jag vara död för länge sen xP

Lite PS nån timme senare :P Men tänkte börja med att lägga till en liten engelsk fras här varje dag, för utan att jag tänker på det skapar jag små fraser (ibland från låttexter) som passar in suveränt för hur jag känner mig varje dag. Brukar ploppa upp en liten menig på kvällen, detta låter säkert helt skumt men det e som en liten daglig dagbok i min hjärna xD Aja om jag håller på ett tag kanske ni förstår :P Får väl försöka förklara mig nån mer gång :P Aja here it comes

Trefligt it is, yes ideed


Musik

Låtar som jag är bereonde av  denna vecka:
(alla finns på Spotify :))

Le Kid - Oh My God
Le Kid - Mercy Mercy
Dilba - Try Again
Deejay Jay vs. Dilba - I'm sorry
Veronica Maggio - Kommer
Selena Gomez & The Scene - Naturally (Shame on me!)
Christian TV - When She Turns 18
Killabite - Follow Me Home



Naaaaaaaw! (Tills man ser att lejonhanen slickar sig runt munnen xD haha neerååå!)

30min sovmorgon!

30 minuter sovmorgon ger faktsikt stor utdelning! :D Man hinner t.ex. göra detta (blogga) och att ens sitta vid datorn finns det ju inte en tanka på en vanlig morgon :O Så hinner man ju lägga ner lite extra tid på håret kanske? KAn ju behövas eftersom det inte såg så bra ut igår... :P Vissa kanske kan tycka att det man borde göra på en sån här sovmorgon är att sova en halvtimme extra! Men då måste jag ju ställa om klockan både idag och imorgon.. känns lite onödigt för bara en halvtimmes extra sömn :P Å så kan det ju vara skönt att slippa stressa till bussen och så nån gång ibaln också :P

Igår gjorde jag klart upg 2 och påbörjade 3&4 på samhällskunskapen :D Vad duktig jag e!! Tänkte göra klart 3 4 5 idag och kanske mer om jag hinner. Sen har jag ju imorgon och påp fredag på mig att göra klart resten :) upg 9 e också snart klar eftersom det bara e en ordlista :P Å faktabladet var det ända jag faktsikt gjorde i skolan :P

Men nu ska jag sluta blogga och bege mig till spegeln :) Först nån bild! Har ju några på lager från i söndags :)
Tar den enda överredigerade! ^^ De andra är bara klippta förutom en som e i svartvit :P Tog lite bilder efter att ha testat lite av de nya hårprodukterna, å så klart med min nya tröja på mig :) Lanza pasten luktar schampoo och fudge dry schampoo lukar jag vet inte vad! Snuskigt iaf xD Aja här kommer en lite små spännande bild iaf :)


Spontana känslor

Känner att jag somnade lite där...
Känner att jag mår lite illa...
Känner att jag måste pluga samhällskunskap...
Känner att jag vill sova mera...
Känner att jag taggar till sportsovlov!!

Dagens Look alikes!!

Mike Posner och Daniel Karlsson (The moniker)


lov!

Känner mig i stort behov av sportlov...

Marieberg

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpt i Marieberg (Y)



d:fi var det ända jag visste att jag skulle köpa för mitt var slut, lanza molding paste har jag alltid velat testat eftersom alla säger att det är så bra så nu är det upp till bevis :P Sen så ville jag ha ett torr schampoo och då var detta det första jag hittade :) Å den blåa lilla saken är spray wax, ska bli kul att testa :) Gillat att jag inte har en aning om vad nån av dessa grejer kostade förutom lanza molding paste som det var rea på = 149:- (Y) Hade ju pengar i plånboken så jag kollade inte på prislapparna utan bara körde på :) Blev totalt 587:- tror jag.

Sista butiken vi var på var en godisbutik strax utanför och där blev det:



Rollo kolorna var tyvärr inte så färska, det andra har jag inte smakat än. Doritos cool american är skit goda men har inte hittat dom här i stan på flera år! Hittade de i Danmark i somras som jag köpte å njöt av :) Å IDag blev det två påsar :)

Innan godisbutiken bad jag de stanna vid mediamarkt eftersom jag behövde soda stream smaker! Dessa blev det:
den i mitten är någon slags naturligare och "nyttigare" som e större men som ger hälften så lite läsk. Tänkte det skulle vara kul å testa. Äpple mango verkar ju vara en kul kombination också :D

Så blev det även en ziphood och ett par mjukisbyxor också :) Skulle köpt en till tröja som passade, men upptäckte tyvärr att det inte fanns några fickor på den.. ;( Kan ju inte ha en tröja utan fickor!!! Måste ut å köpa sport bh och träningsställ nån dag med (Y) MEn nu ska jag ta å sova för jag sov typ bara 3 timmar i natt..

Just det!! Köpte alla hjärtans dag present åt mamma också för att hon är så snäll :) Blev lite mörkchoklad på en liten te/choklad affär på Marieberg :) Till lunch åt jag två cheeseburgare, 2 chicken nuggets och en mellan cola på max och det första vi gjorde på Marieberg var att fika men jag mådde lite illa så jag tog lite nypressad jordgubb/röda vinbärs juice (tror jag att det var) :)

the inlägg of the day

Har precis kommit hem från Corne och ligger just nu med en spinnande katt i sängen och den andra i fåtöljen. Vi har återgått till vara vanliga sovplatser igen :P måste säga att voddler borde städa lite på sin sida, efter att varit och åkt i pulkabacken och sedan fika tänkte jag cornelia och Fredrik se en gratis komedi på voddler. Vi gick in på det men den första vi tog var inte alls gratis och den andra var en drama film, en mycket dålig sådan :P men aja imorgon kommer jag nog ha lite roligare vid den här tiden, då är det nämligen ferre som gäller ;D God natt! (detta var en mobilblogg)

Ännu ett klipp



Älska barely political (Y) Här får man se lite roliga kroppsdelar hos kändisar (Y) Kul tidsfördriv (Y)

Katterna

http://www.phantomhd.pl/m/video/?video=20

Kanske får ta å skapa någon sån här actionfilm på katterna i vår/sommar när de springer omkring och leker tillsammans ute :)

Förresten: Jag känner svek Thomas Rasmus! Han sov i mammas säng istället för min inatt :o Fårvånande! Men då gick helt plötsligt sally med på att sova i min säng.. tokigt :P

Kär och galen2



Detta är inte lika hemsk och därför lite roligare :P Stackars lilla farbrorn tycker han får en super sexig brud och hon får bara en liten brunklädd gubbe xD "Wooow" för att citera gubben :P Hahahha inte bara undviker hon pussen han får en stel kram också xD

Kär och galen1




Asså den killen har inget liv!! Herregud vilket psycho!

Hur var det nu då?

Kommeri nte rikgigt ihåg vad jag skulle mobilblogga om i förrgår kväll :P Eller var det igår? näh tror det var i förrgår :P Sover så himla mycket så svårt att hålla koll ^^ Skulle skriva att RAsmus hade leket lika mycket som när han var liten, det kommerj ag ihåg för det har han gjort idag med! Å så söt han e min lilla prins ^^ Men det är så svårt att leka med honom för lillkissen kommer jämt och "förstör" dvs hon snor leksakerna från honom :P Så antingen får man leka med Rasmus när hon är ute, när hon sover eller så får man hålla i henne :P Har tänkt på att jag och Rasmus kan ha slagit rekord i hur många nätter i rad han sovit på sin kudde i min säng ^^ Det är en vana nu :) Och nu när man har bytt upp sig två storlekar i säng så slipper man klor i ansiktet ;P


Ska försöka förklara hur de kom uppspringandes nu: Sally hack i häl på Rasmus och när han kommit till korridor mattan så gör han en kullerbytta så hon hamnar på hans mage, då tar han tag i henne med fram benen och sparkar henne i ansiktet med bakbenen (Y) En vanlig kväll hos familjen Thunström dvs :P Nu står de på bakbenen och kramar varandra och svajar åt sidan åt sidan å framåt å bakot åt sidan åt sidan och EN GÅNG TILL!!! Hahahaha näh nu fick jag bara den låten på huvudet :P Men de står på bakbenen å försöker välta varandra ^^



Har pratat med syv idag och hon kunde prata med rektorn om jag villle hoppa av tyskan men det skulle vara svårt eftersom jag inte har några inlärningssvårigheter och kursen tillhör min linje. MEn jag kom med den dumma idén å försöka läsa upp ett G och om jag klarar detr i vår får jag försöka igen nästa år... Men usch vet inte om jag står ut med tyskan längre. Ända ämnet som ger mig ångest! Och bara ett G skulle förstöra mina betyg :/ Skulle se snyggar ut om jag bytte till vad som hellst utom tyska och fick vg eller högre... Usch vilket dilemma detta är!


Just det!! skulle säga att det var trevligt att allt fler vågat sig till att kommentera :D Det e alltid kul :) Så för dig som varit inne på denna blogg över 5 gånger och inte kommenterat än, nu är det dags! Kom igen det är inge farligt :) Jag brukar tänka att det är ju inget kul att vara för feg och inte våga ta risken än att faktiskt göra något oväntat för en gångs skull :) Å speciellt om man inte känner personen sen innan, då har man ju absolut ingenting att förlora!


sur!

Oh Fuck off! Inte igen!! Nu när jag väl fått reda på hur man bloggar från mobilen så skrev jag ett as långt inlägg i typ en kvart, men blogg.se suger så man loggas ut på grund av inaktivitet när man klickar på publicera! Inlägget kunde väl åtminstone sparats som utkast?!?! Nu är jag för sur för att skriva om allt det där! Får ta d3t imorgon istället.. aja nu kan jag iaf blogga från mobilen

Mobilblogg?

Usch fy vad jobbigt, skrev nyss det här inlägget å så råkade jag klicka bort det... :/ Well, here we go again!!

E lite sut på min mobil för att det inte går att blogga från den.. Jag kan endast fylla i rubrik rutan, men när jag klickar på textrutan vägrar tangent bordet ploppa upp :@ Riktigt irriterande!! Har sett att det är folk som undrar hur gammal jag är å så. Då kan jag tipsa er om att ta en titt på bloggens högra spalt (vet ej om det är längst upp eller ned på sidan för er.. den e lite cp) där under mitt namn så kan ni klicka på min profilbild och på så vis komma in på min profil, där det bl.a. står hur gammal jag är :)

I kväll sätter årets melodifestival igång :) Lite tråkigt att alcazar inte är med i år ^^ Aja här kommer iaf bilder på de två pringles rör jag ska sitta å smaska på iväll (har inte ätit någon förut)


Har köpt hem lite sourcream & onion dipp till detta också :)
Men innan jag kan slappna av och ta det lugnt. Måste jag skriva 2 A4 om avloppsförorenat vatten i Afrika... Jippie!

Effektiv dag!

Eller ah.. inte lika effektiv som jag trodde att den skulle bli, jag trodde att jag skulle arbeta massor med samhällskunskapen idag eftersom den ska in på söndag och jag inte har börjat MEN nu äre så att vi får lämna in den på fredag innan sportlovet istället :) Men har fortfarande den där Geografi hemtentan till söndag.. ska sätta igång med den på lördag :) Idag harj ag istället skrivit ett svenska referat och skickat in och gjort engelska läxan till imorgon. Funderar på att göra tyska läxan nu så jag slipper oroa mig över något annat än hemtentan i helgen. Ah så får det nog bli :) Har även sökt ett fåtal sommarjobb idag :) 3st närmare bestämt. Men vet inte om jag vill säga vart för då kanske ni också får för er att söka och då har ju jag mindre chans att få det ;) Har även sökt resestipendium i skolan idag :) Samma som min bror fick i tvåan. Man skriver helt enkelt upp sig på en lista och om man är en av de 6st som får flest röster får man 20.000 att resa för. Min bror åkte till Filipinerna. Jag är mer sugen på USA eller Tyskland (eller någat angränsade tysktalande land). Sen ska man redovisa sin resa å vad man har lärt sig å sådär för några vuxna. MEningen med resan är alltså inte solsemester utan man ska göra nån slags språkresa. Spännande!

Så alla ni som läser detta får lova att rösta på mig när det är dags ;) Jag återkommer med mer information om hur ni gör det när jag själv vet :P Resan sker alltså i sommar och röstningen i vår!

-.-

ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz... AFK

The inlägg of the day

Har äntligen tagit mig i kragen och börjat med kattfilmen :) Kanske kan rensa datorn på bilder efter det ^^ Har bara en del av fyra kvar på filmen. Sen ska jag sätta ihop det till troligtvis 2 filmer eftersom allt inte får plats på en xD Vet inte ens om det räcker till två :O Får hoppas det!! Annars ere lite jobbigt :/ Sen har jag bara Jul dvden och kanske en Leja dvd innan jag bränt ner det jag ska :)  Får se hur många ex av katt filmen man måste bränna. Kan tänka mig att det e lite släktingar som kan tänkas vilja ha en sådan :) Jag har en riktig Malin dag idag :) Tog ledigt från läxor och hoppade ner i badkaret idag! Sen sovj ag några minuter i soffan, sen åt jag och nu arbetar jag för fullt med filmerna med Spotify i lurarna :D Mycket trevligt!

RSS 2.0