Vad hände med mina ögon?

Idag är en helt vanlig fredag och jag har sovit som vanligt och e rätt pigg efter att ha anlänt till skolan. Sätter mig på engelska lektioner och typ tio minuter in i lektionen upplever ett sånd där jobbigt streck/punkt framför ögonen som när man kollat in i ljuset för länge, konstigt tänkter jag, jag har ju intek ollat in i nptt ljust? Men de brukar ju bara stanna några sekunder men denna vill inte försvinna. Sen försvinner halva klassrummet i sådant ljust, suddigt och hoppandes. Sjukt äckligt å jag fattar inte vad som händer. Kan inte läsa, eller det går väldigt långsamt om man anstränger sig jätte mycket och kollar lite snett till höger om ordet eftersom höger sida är suddigt. Sen efter aah.. har inget direkt tidsuppfattning eftersom jag var helt inne i vad som hände med min syn. Men kanske en kvart? Så minskar det suddiga fältet till typ en båge från högst upp till mitten till längstner i mitten unge fär.  Sedan efter typ 10 minuter återfår jag min vanliga syn å det känns som man ser så otroligt mycket, ögon som en hk eller vad man brukar säga :P Men sen kommer världens huvudverk lite senare, och jag brukar inte alls ofta ha ont i huvudet :o Men den håller i sig i typ en timma sen är hälsan återställd till normar igen. vad fan hände?!

The inlägg of the day

Känner att jag är dålig på att variera klipp, bilder och text utan istället öser på av en sak i taget. Kanske borde ordna nått slags upplägg att på den vecko dagen äre klipp, sen bild å text för att skapa någon slags struktur? Eller så kanske det bara jag som e för petig å ni skiter fullständigt i att en vecka kanske jag bara skriver om vad jag gör å nästa vecka blir det bra kattvideos :P Skulle kanske vara lättare att komma ihåg och orka blogga varje dag då också? Aja nog om det nu till vad jag har haft för mig..
Denna vecka har jag pluggat i princip varje dag förutom måndag då det var körskola sen volleyboll. Har inte körlektion förrän om två veckor nu vilket suger lite smått, men ska bli klar med teorin då iaf. Så hinna öva lite mer hemma eftersom ajg inte kört på jätte länge med våran bil förutom till å från volleybollen. Idag ska jag nog nu hinna lira lite the Sims :D Har inte hunnit med det på jätte länge för det är mycket plugg. Sen ska jag till Ivarssons dör jag är bjuder på födelsedags middag :) Ska bli gott!! Så ska jag och Corne kolla lite på biljetter till idol. Har alltid velat åka dit å se det. Så ska nog åka i November när de kommer till Linköping :) Kanske inte bästa året och åka dock eftersom jag inte hittat mig någon favorit. Annars hare alltid (vad jag tror, kommer inte ihåg) någon speciell man velat sett, förra året var det Minnah för mig iaf.
Ska bli härlig Fredag å ta ledigt från plugget å äta middag och hare gött. Sen i helgen måste jag göra onsdagens distansuppgift som jag valde att inte göra för att plugga till ett prov som gick sådär :P Svenska provet gick bra idag iaf, 28 rätt av 30 (Y) Men nu ska jag göra ett nytt blogg inlägg åsen lira sims :)

Tillåtet att skratta?

Asså det är inte ens kul, bara så random..

Kattvideo

Absolutely hilarious!!!!

Bild

Nu blir det mer om Idol igen men nu har det faktiskt inte nånting att göra med programmet eller tävlingen utan bara en bild som har fått mig att skrattat så jag gråtit
Jag har otroligt svårt för att gissa vad ni tycker om bilden. Vill att ni klickar upp den å kollar på den och bildar er en egen uppfattning och ser om det jag tänket skriva r vad ni tycker å tänker.
Så här kommer det jag la märke till när dessa tävlade och de stod uppställda såhär precis i början av programmet och jag visa Amanda idag och hon förstod precis vad jag mena (Y) Jag vill att ni lägger focus på svart håriga Amanda med backslick i mitten, notera att det inte är lite backslick heller^^Titta hur kort och minimal hon ser ut! Det var framförallt det jag skratta åt i tisdags. Men idag noterade vi att hon står exakt på den röda lilla pricken i mitten som lyser upp hennes "långa" (för hon e ju så kort) klänning å får henne att se ut som nån dödsängel. Så hon står i centrum av bilden minst med ändå störst, glänser lite smått i ansiktet och tittat rakt in i kameran.. Något mer som är roligt att tänka på är hur bilden skulle se ut utan henne, det skulle funka eller hur? Den sklle inte vara osymetrisk eller kosntig utan henne. Så man kan tänka sig att hon kanske just teloporterade sig fram på den där litta röda pluppen eller att hon e ett spöke som bara man själv ser :P Eller sådär som telefon fast man ser varandra ^^ Finns säkert fler roliga saker om denna lilla 16-åring i denna till ytan normala bild :P

Kvalvecka

Nu är det kvalvecka på idol och detta är ju lätt bäst från förra året och tycker ingen har slått det hittils ;)

Mysterium

Fortfarande ett mysterium varför bloggläsarna vissa dagar skjuter i höjden :o Om du på nått sett hamnat här fast inte brukar så fpr du gärna berätta hur du hamna här :P

Video

Tog lite roliga bilder på katterna nyss men orkar inte ladda up massa bilder ikväll igen utan de får bli ett gammalt videoklipp. Måste meddela att jag blivit på nytt förälskad i Spotify, kanske dags å skaffa premium, men 100 spänn i månaden.. värt? Nu fåre bli sims med spotify i bakgrunden!

Bilder

Så här kul kan man ha vid midnatt en söndagskväll med spegel effekten på photobooth :P Ser ut som ett mojje utan att ha fixa håret ^^

The inlägg of the day - Söndag

Sitter just nu hemma hos Corne och väntar på att hon å Fredrik ska äta klart, själv åt man nyss risgrynsgröt hemma vilket är toppen!! Sen ska vi kanske ut å åka lite kickbike och bräda och sen bär det av till moster som bjuder på sin enormt goda kinagryta :D IDag har jag legat i sängen hela dagen och skrivit klart förra onsdagens distansarbete om effekterna av 9/11. tyckte inte det var så svårt som alla sa, blev nästan 1,5 a4 med hjälp av kära Wikipedia ;D Har två prov och två inlämningar nu i veckan så det kommer bli tuffte med mycket plugg, men det ska gå :) Det går alltid :) Har även två körlektioner å nästa gång vecka har jag nog 3 om jag minns rätt :) Rullar på bra. Måste bara ner å göra repetition och sluttest på datorerna där nån gång :) Går väl ner nån gång med Amanda troligtvis :) Imorgon är det skola till två sen körlektion i en timma 14.40 sen volleyboll i valla klockan sex så då blir det inget plugg. Kasnke hinne påbörja engelska läxan då man ska skriva om olika reklam sätt i Sverige.. Inte så kul men måste göras :P Det var allt för mig ikväll, tack å hej leverpastej!
Sugen på en och en halv timmes motion varje måndag?
Om nån är intresserad av att träna volleyboll lite på skoj en gång i veckan så är de välkomna till Valla klockan sex på måndagar! Vet inte vad hallen heter men det är den lilla bredvis en grusfotbollsplan som görs till is på vintern. Medborgarhuset kanske? Aja om ni är intresserade så kontakta mig för mer info :) Jag e yngst där och den äldsta är över sjuttio, så alla åldrar kön å former är välkomna! Än är det ändas damer men det finns två omklädnings rum med fungerande dusch om ni undrar. Ingen tidigare erfarenhet krävs! Ett tips är dock att inte underskatta pensionärerna, visst är de kanske inte lika rörligar som de yngre men de har lirat i 40 år så de har gott om rutin, erfarenhet och kunskap ;)

Videoklipp

Hej jag orkar inte skriva nått idag så får bli ytterligare en video. Ska lira lite the sims nu, får ta tag i distansen imorgon istället (Y) Har ju köpt en monster på konsum för första gången ;)
För er som vill ha er ett gott skratt ;)

Ännu ett klipp :)

Inte lika gulligt men lite roligar däremot ;) Älskar the gregory brothers <3

Videoklipp

Känns som det var på tiden :P Det var någon som berättade om det här lejonet för mig för inte så längesedan men kan absolut inte komma på vem!!  Men här har ni iaf en gullig video :)

Idol

Idol
Jahopp om man skulle börja blogga om varje idol avsnitt lilte smått igen då. Nu när man sett alla så många gånger och känner igen de flesta och kan namnet på några få så börjar man ju bilda åsikter om dom. Kan ärligt säga att jag inte tyckt å tänkt så mycket om de förrän nu när man man fått hört lite mera och sett lite mer intervjuer så man kanske lär känna deras personlighet lite mer. Men kan verkligen säga att min uppfattning om folk i idol är långt ifrån fulländad. För det första känner jag de inte och kan inte säga mer om deras personligheter än att försöka bilda en uppfattning av de man sett på TV och vilka som är bra artister vet jag inte än eftersom de aldrig stått på scen och försökt underhållit en publik.
Hiss
Men jag gillar ju Moa och hon den där lilla 15 åringen som gick vidare direkt idag även om jag kan tycka hon e lite tråkig. Så sjunger den jag å mamma kallar "den nya och yngre Minnah" väldigt väldigt bra också grymt duktig för att bara vara femton, om ni undrar så e hon lite knubbig och sjön one night only idag. Måste säga att jag gillar "tjejtjusaren" Antonio lite också :P Fast hans ögonbryn går högt upp i skyn så blev jag ju så oerhört förvånad när han sjöng bra på audition var helt övertygad om att han skulle suga för an var ful å sa att han var tjejtjusare :P Jag skäms inte över mina fördomar ;) Å sen an brunhåriga lite mulliga killen med det stylande håret sjunger också bra men för guds skull blek dina tänder om du ska öppna munnen i TV :O ursäka men om man ska vara med i idol kan man inte ah så där gula tänder xD Gillar en annan tjej också som jag inte kan beskriva hm.. En som jag tyckte hade ett sånt ansikte som hon jag nämner längre ner som ser så arg ut hela tiden men visade sig istället vara glad hela tiden (Y)
Diss
Tycker de kan skicka hem afrot med de samma för jag stör mig sjukt mycket på att han kör vibrato på varenda jävla ton och inte bara lite utan överdrivet. Bara jat som tycker det känns tillgjort och jobbigt om man han gör det konstant och inte bara på rätt ställer -.- Han engelskmannen börjar också bli rätt jobbig å hang gjorde ju bort sig med svenska idag xD Gillar hon äldre kvinnan som ser ut som en Sheryl Crow kopia just för att hon är äldre och ser skön ut men hon kommer nog bli hem skickad för det e så sjukt mycket bra tjejer. Stör mig på att Roshanna e sjukt duktig men överdriver och gör låtar svårare än vad de är, slow down on the vejling säger jag bara. Så tycker jag inte om den hon lite äldre som kanske också hade afro för hon jsunger inte lika bra som de andra å ser så arg ut hela tiden å inte gillar jag den dryga tjejen med invandrar bakgrund heller :p Shit vad jag dissar nu ere nog ^^ Just det måste ju säga att jag inte begriper mig på vad de ser hos Linni, tycker hon har en jävligt obehaglig röst.
DET ABSOLUT SÄMSTA
Det jag stör mig på allra allra mest är inte en person utan någon slags regel, att de måste ta ut 10 killar och 10 tjejer. Vad är det för jävla genus regel? Det handlar väl om de 20 bästa rösterna? Om det den elfte bästa tjejen har så sjukt mycket bättre röst och potential än den tionde bästa killen så är det väl självklart att hon ska gå vidare?? Å som de tjatar om så är det ju de unga tjejernas år i år och det tycker jag man ser å hör rätt bra i tv-rutan. I mitt huvet så snurrar det runt fler favorit tippade tjejer än killar, kan inte namnet på nån typ men ändå xD Tycker det e riktigt surt att de ska behöva skicka hem folk som har större potential bara för att det var tillräckligt av ett kön. Så om det nu är så att konkurannsen mellan bra tjejer är bäst i år så måste det ju vara mkt lättare för en kille att gå vidare. Tycker inte han tjocka rödhåriga är så vidare värst men antar att någon tjej jag gärna hade sett mer av åker ut på fredag.

The inlägg of the day - Tisdag

Är hemma från skolan idag eftersom jag tyckte feberna började krypa sig fram igår efter att ha haft ont i halsen hela dagen. MEN, idag mår jag faktiskt bättre :o Inte lika ont i halsen lite små hes bara. Så det e ju goda nyheter. Fast e ju lite sur för att jag missade volleybollen igår :( Har ju längtat efter att jag ska köra mamma dit å vi ska lyssna på nya bilskivan men nej nej då e man sjuk -.- Nästa vecka gör jag som förra veckan å åker upp med pappa så får han hämta mig när det e slut. Imorgon har jag körlektion så har jag ju en distansuppgift som måste göras, får se om man orkar börjar på den idag. Troligtvis inte eftersom jag har svårt att göra saker om jag inte vet att det måste göras just den dagen. Aja nu ska man väl lira lite the Sims, lira väl typ 8 timmar igår (Y) Men först kolla tv-tablån :)

18

Jaså då var man 18! Känner ingen skillnad precis :P Är dock sjuk :( Kul födelsedag detta är! jippie -.- Hoppas jag inte har så ont i halsen ikväll så jag kan åka å lira volleyboll, troligtvis inte men kan alltid hoppas :) Nu ska jag väl lira the sims i några timmar (Y) Eftersom jag e sjuk så har jag tid å skriva tack till alla facebook gratulationer, alltid lika spännande å se vilka som bryr sig om å skriva eftersom jag vet att jag bara brukar göra det till några få av mina vänner :p

The inlägg of the day

Tjo bre. IDag har man haft lite släktingar över för att fira mig :) Go tårta! Har dock börjat känna mig sjuk. Har haft ont i huvet i slutet av veckan och det är något som jag faktiskt aldrig brukar ha så om jag har det vet jag att nått står fel till å idag har jag fått ont i halsen och börjat känna mig hängig. Har dessutom sträck låret så det inte e så mysigt :p Vad som e mysigt är att Rasmus börjar tycka det e så kallt på mornarna efter att ha kommit in så han kryper in unter mitt täcke och värmer mina smalben :) Tror dock jag sparkades i natt för han låg utanför täcket när jag vakna ^^ Funderar på om jag ska lira the sims nu eller sova. Lutar nog mot att sova eftersom det inte e så skönt å ligga i sängen å spela, har desutom inte laddaren med mig upp å orkar inte gå å hämta den å antar att sims drar rätt hårt på batteriet. Fast kasnke skar roa mig tills tio å sen kolla på partaj på kanal5 play. Ja så får det nog bli. Tycker det är mysigt å ligga och kolla på något innan man somnar :)

B-day

Gillar att läsarna går uppåt fast jag inte skriver nått ^^vad händer yao! Nu e jag skapligt trött å ska där av sova. Var i valla igår och kom hem två kanska å gick upp strax innan åtta så det blev typ 4 timmars sömn (Y) Så får man höra att vi ska fira mig vid typ ett imorgon så då får man itne sova ut heller -.- Å jag vet alla alla "vuxna", "mogna" och "äldre" kommer reagera när jag säger att man inte får sova ut när man går upp tolv :p Men tyst på er nu pratar jag om mina vanor och behov! ^^ Shit fyller 18 på måndag, något man längtat till sen man var ung men nu tänker jag inte så mycket på det, hade helt ärligt hellre fyllt 10. Ska ha min forever young T-shirt på mig på måndag som protest (Y) Känns som man glömt alla anledningar varför det e sp bra å fylla 18 för xD Kommer nog inte bli så stor skillnad, kommer ha lika kul som jag haft som sjutton åring ;) Tack alla som gjort ytterligare ett år av mitt liv värt å leva för :) Har varit Awesome!!!! Kanske bör göra nån liste här på bloggen eftersom jag beskyller mig själv för att ha varit lite lat och okreativ här på sistone. Typ årets band, färg, plagg osv. Å då alltså från förra årets 19 September till på måndag. Får klura på det ;)

-

Oj vad det två dagar sen jag blogga sist? mkt för å va mig kanske? Nä inte speciellt :P MEn ukväll drar jag till valla ska bara hjälpa min bror att laga mat först. JAg ska inte ens äta av den men måste tydligen hjälpa till -.- Varma mackor, hur svårt kan det va? :p I valla blire tacos :)

Videoklipp

Nu när Idol är igång igen påminde Corne mig om en riktig gammal sköning!! bäst :)

The inlägg of the day

Har just kommit hem från Cornelia efter att ha sovit i hennes soffa en stund ^^Kollade först på Idol sen American Pie och det var kanske just där jag skulle börjat rullat hemmåt? Men vi kollade på G-force som är halv animerad film och en halvtimme in i filmen så däckade jag i soffan (Y) Nu är det sängen som gäller och sen tagga för hemstudiedag imorgon! Har gjort två engelska läxor idag så man fått de ur vägen (Y) Shiiiit vad det blåser ute!! Har varit storm hela dagen!! Vad e det som händer yao? Vi bor väl inte vid kusten. Tycker det är obehagligare när vinden viner härute och genom huset än när det åskar. Men sova ska nog inte vara några problem ändå ^^Vaknade ju inte ens när katten spydde bredvid mitt ansikte häromnatten (Y)

The inlägg of the day

Lite mkt "the inlägg of the day" nu men får väl ladda upp lite bilder nån gång när jag knner för det. Idag är en bra dag, chill skoldag och inte alls så mkt läxor. Vänta måste skriva in det vi har i iCal som det så fint heter ;) sådär ja :) Engelska och sma läxa + distans uppgift, så fick jag även fylla i den roliga nyheten att vi har hemstudiedag på min födelsedag vilken är på måndag nästa vecka :D Så då får ni komma ihåg å säga grattis ;) Näroo, jag glömmer ändå allas födelsedagar så det e lugt :P Nu har jag precis kommit hem från skolan å klämt i mig en macka och apelsinjuice. Snälla ulle var snäll och skjutsa oss norrbor dit å hem pga regn annars cyklar vi :) Lite motion är ju bra nu när man inte längre har idrott i skolan. och på tal om motion så blir det volleyboll i valla ikväll och det är JAG som kör dit ;D

Katterna :)


the lazy song

Tjosan! idag ska jag lira lite the sims om min mac vill få ingång det, gjorde en gubbe igår men hann inte längre än så. men idag verkar datorn vara lite morgon trött och tjurig för nu lyder den inte riktigt. och jag ligger med hakan på datlrn så det e lite svårt å skriva :P Känner att idag känns lite som the lazy song så här får ni den:
PS Rasmus spydde bredvid mitt huvud i min säg igår natt men jag vaknade inte -.- Vaknade sedan av att han ville ut ur rummet så jag gick upp öppna dörren å sen när jag skulle krypa ner i sängen igen såg jag det.. Så jag tog av täcket å så. tog bort det värsta utav spyan, la lakanet på tvätt och sedan skura rent mladrassen. Sen sov jag hos mamma resten av natten

The inlägg of the night

HAr just kommer hem ifrån filmkväll med levina, amanda och yvonne :) Trevligt trevligt. Nu ska jag nog kolla på idol och sen sova. Imorgon ska jag installera the sims på macen (Y) Inga läxor denna helg!! så jävla gött :D HAde en inte lika lång som vanligt dag i skolan idag eftersom vi har två mattelektioner på slutet av dagen och jag låg där man skulle så slapp den sista (Y) Det får man tacka magister farbror för ;) HAr fått hem paket från cdon idag :) gillar att alla mina grejer kom men inga av mammas ^^ Detsom anlände var mitt första expasionspaket till the sims 3 trots att man haft det sen det släpptes :P och så ökade jag på harry potter samlingen till en film till! fattas bara den absolut sista som jag bara sett i USA när jag varit som mest kissnödig i hela mit liv!!! xD OCh så klart Le Kids album ;) Köpte även två buzz spel eller mamma gjorde ;P Så på söndag ska det buzzaz här hemma med familjen :)
Måste säga att jag älskar att ha distansdag varje onsdag! känns som veckan går otroligt mycket fortare tack vare den :) Aja godnatt på er!

The inlägg of the day

Skidbacken har iaf blivit till en sommaräng, ingen kulle äm dock :P
Vaknade just efter att ha sovit i soffan i minst två timmar? Har ingen som hellst tidsuppfattning. Så går det när man försöker läsa samhäll. Hela klassen hatar den här jävla uppgiften och många strejkar så man kommer säkert inte vara ensam om att fai iaf. JAg har läst de vi ska men har inte fattat ett jävla piss och det e skit jobbigt :( Men aja inga fler läxor denna vecka iaf :) I helgen är man fri! Om vi inte får nån läxa imorgon :o då blir jag sur (som jag kan bli mer sur och grining än vad jag är nu)!! Nu ska jag försöka vakna till lite kolla lite på vad några frågor till sam och sen gå till cornelia och slappna av och kolla på robinson, kommer dock inte kunna slappna av känner jag :/ Aja hoppas på en fin helg :)

Skidor?

Skulle bara säga att min läsar statistik ser ut som en skidbacke :( Hjälp mig att få har sommar lite till med att göra det till en gräskulle? ;D

Videoklipp

Hahahha jag dööööör!! xD

Lika som bär

Alla ni som har aftonbladets tv-bilaga kan slå upp lördag 10 september och se hur Johannes Brost och Nigel Lythgoe är precis lika fula! xD

Oleg

Så jävla bäst :D

The inlägg of the day

Känns som man har massa plugg, men egentligen är det bara samhällskunskapen som liggeroch tynger. Det andra är inte jobbit egentligen känns bara sjuk tungt när man lägger ihop allt. Aja ska försöka göra både engelskorna idag och börja på distansuppgifter, kanske t.om. göra klart den men tror inte så mycket på mig själv :P Sam får vänta tills imorn/torsdag. Vem ger oss 50 sidor å läsa seriöst? det går inte! JAg kan inte :( Pallar inte bryr mig iinte :P Så sur jag blir på den läxan!! JAja jag vet att det blir värre i högskolan men låt mig vara gymnasieelev så länge jag kan snälla xD
Idag har btw två grymma låtar kommit till Spotify :D Oleg - elektropop och Le Kid - We are the drums :D Gryyymt!!! Aja ska väl sätta igång med alla dessa läxor nu... körskolan och mer läxor i morgon för sedan fira med bej & jerrys och bonde söker fru (Y)

The inlägg of the day

Skulle egentligen spela volleboll idag men det blir inget. Det blir matte (om det går) och idol istället (Y) Shit vad det började regna :O Dags å ropa på de bästa katterna i världen (Y) Har ordnat kalender på datorn nu iaf så jag inte ska ha så mycket kaos i mitt huvud utan all står tydligt å klart när det skall göras (Y) Vet inte vad jag ska skriva.. rät ointressant dag -.-

The inlägg of the day

Då är det dags att räkna lite matte men först så ska jag höra av mig till er läsare ;) Igår var jag på fotboll, KAIK - Floda. Fabbe, Fredde och Linus spelar ju i KAIK och Robert i Floda så det var många å hålla koll på. Linus gjorde två mål och Fredde ett så grattis till dom, och grattis till fabbe som fyldle år ;) KAnske bler fler KAIK tff matcher å gå på om alla de ska spela. Fast linus spelar ju oftast i a-laget och fredde å fabbe med 96orna men ibland så :P Aja sen på  kvällen gick jag och Corne och köpte godis för att sedan ha tv och filmkväll med fredde :) Vi kollade på först på gäster med gester och sen fångarna på fortet. Sedan kollade vi på hur många lingon finns det i världen och sedan house of wax som jag såg i förrgår också :P Den e nice :p Hade en jätte trevlig kväll, sen sov jag i Ivarssons gästrum och nu har jag kommit hem för att plugga. Ikväll blir det idol då vår kära cissi forss är programledare :D Pär lärnström däremot tycker jag inte är sådär jätte rolig..

Nytt försök

Förra inlägget cpade så det inte gick å klicka på bilderna så nu får jag göra om det men pallar inte skriva om så nu får ni ett konstant flöde med bilder som ingen kommer orka på för det inte blir så stor variation om det inte bryter av med lite text. Guuuh det var ju så många bilder också! Känner att detta  blev aningen jobbigt nu, men jag kör på! tror jag ska googla efter lite högskoler sen (Y)
Å så nu kan man välja fler samtitidigt från arkivet?? MEn inte när man ska ladda upp nya bilder?? Å jag hatar blogg.se :(
De ovan var från idag när jag dansade å sjöng låss i köket i väntan på kladdkaka och pizza ^^ Nu när man kan välja flera samtidigt så gick det ju lite snabbare å jag orkar skriva pytte lite iaf :P
Nu kommer bilder från måndag och en från tisdag om jag minns rätt?
Och nu bilder från när onsdagens tävlingskladdkaka var i ugnen :)

The inlägg of the day

Ska dra till corne och kolla på robinson alldeles alldeles stax skulle bara titta in å säga hej å kolla hur ni har det ;) Idag har jag nog gjort mig fri från läxor :) Måste bara räkna kapp lite i matten eftersom jag missat två lektioner pga lekdag. Men det tar vi i helgen nån gång :) I övrigt glider livet på fint. Kanske borde ut å jogga nån gång dock så jag inte tjockar till mig? MEn vet inte... skönare att gosa ner sig i soffan ;) Aja nu drar jag till corne, fortsätt ha det bra :)

RSS 2.0