Sjuk

Har varit genomförskyld ett tag nu. Men idag så tog jag iaf på mig ett par jeans och lite hårvax till slut. Behöver lite själförtroende när jag ska improvisera en middag ikväll :P Matlagning är inte min bästa sida men ibland går det faktiskt att äta ;) räksallad står på menyn ikväll :) Passande tid att jag beställde alla säsonger av OC eftersom jag först gjorde illa foten så jag fick avstå vissa aktiviteter och strax därefter blev jag såhär sjuk. Så de senaste dagarna har jag nördat OC :p e inne i mitten av säsong 3 nu ^^ Hann i alla fall jogga en gång emellan :P Har ätit väääldigt mycket chips de senaste 8 dagarna så blir en hel del jogging när jag blir frisk ;) eller ah inte överdrivet med chips men mycket för att vara jag denna sommar då jag försökt tagit hand om min kropp lite bättre än vanligt iaf. Aja nu ska jag sluta babbla och lägga upp två töntiga egobilder. Kanske ska blogga oftare jag jag inte babblar på om allt och ingenting? Har ju min kära laptop nu.
 
 
och mitt hår blir typ genomskinligt och smälter in i den ljusa bakgrunden.. händer ibland :P Än så länge har jag min naturliga hårfärg iaf. And BTW skulle klippt mig denna vecka men blev sjuk.. Som vanligt lider jag av långt hår ångest och kan inte bärga mig till att bli av med några centimeter!

Look a likes

Sarah Lumholdt - från A-teens
Christina Cimorelli - från youtube sensationen the cimorelli family @cimorellitheband
 
 
Säger inte vilken bild som e vem med det e två av varje :)

Ny data

Nu har jag köpt min första egna dator, blev en 17,2" Toshiba, dvs en dunder stor :p Har iaf hunnit ladda ner spotify och kommit igång och se så allt funkar som det ska. Har även letat fram ett webbkamera program. Sämre bilder än macen dock :/ Men man kunde ändra massa inställningar på ljus och sånt så de kan nog bli lite bättre kvalitet men jag pallade inte :P Här är första testbilderna från datorn. Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Internet Icon vilket e en tv-serie fast på youtube :) Som idol fast att man ska bli en youtube stjärna :P
 
 
 
ska man börja blogga igen? hmm..

RSS 2.0