Helgen

Historien om hur jag ramlade i vattnet 2,5 gånger samt fick ett litet sår i ansiktet.
Dom känt så har helgen spenderats i Cornes sommarstuga där vi grillat, åkt båt och kollat på film m.m. Har precis kommit hem och packat upp alla blöta kläder osv :p Har ramlat i vattnet 2,5 gånger och gått i frivilligt 3 gånger om jag minns rätt, har ju fått en eller ah två smällar i huvudet.. Men det återkommer jag till. Första gången jag ramlade i vattnet var när jag skulle kliva i ringen från båten och lyckades endast komma i med ett ben.. Detta skedde första åkturen i går. Sen den där halva i ramlingen var även den igår men på kvällen. När vi hade grillar på en klippa på andra sidan sjön så började det regna å vi skulle bege oss hem då klev jag på en hal klippa och åkte i med ena foten i vattnet (Y) Sen den senaste gången jag ramlade i vattnet var idag! Och det är nu jag kommer till storyn om mitt lilla sår vid tinnningen. Det var så att jag hade åkt klar min runda ring för dagen och Corne bromsade båtens fart rejält och då gick ringen upp på högkant så jag höll på att glida ner i vattnet (låg på mage, åkte först på rumpan men e så skillad så jag kan byta ställning i farten tro det eller ej efter denna story!) så då kravlade jag mig uppåt å försökte få ringen att ligga normalt, då började Corne gasa lite så jag åkte i med ansiktet i vattnet och insåg då att jag inte skulle kunna göra annat en hamna i vattnet så jag släppte hantagen och for i framför ringen. Sen skulle jag ta mig upp till ytan igen, vilket går rätt fort eftersom vi är så duktiga och har flytväst. Då när huvudet når ytan så får jag två smällar i huvudet, vilket var en upp och ned vänd ring som drog förbi ovan mig :P Men jag fick ingen panik under ytan eftersom jag höll andan och kunde gott och väl vänta med att andas några sekunder till. Det var alltså så jag fick det lilla såret som typ är en blanding mella rivsår och sådang brännsår man får på knäna av gymnastik golv :P OJ DET BLEV LÅNGT!


Detta kan ni ju gissa vad det är för stor som simmar i sjön!



Lördagen var ju den enda dagen som bjöd på lite hetta vilket var riktigt nice då vi solade lite på klipporna och blev ypperts lite brända. Sen när vi såg att mörka moln var på väg drog vi igång grillen, och eftersom tändvätska inte fanns på plats blev det ett litet äventyr i sig att tända grillen. Vi använde oss av papper, kartong och grenar och det gick :) Det grillades korv och marshmallows :) Här e lite random bilder från helgen då kläder ligger på tork m.m :P Imorgon blire körskolan, på torsdag klippning och på Söndag Stockholm :) 

Mer som hänt
Höll även på att dratta i för andra gånget på några minuter när jag satt där ute på ringen å väntade på att båten skulle starta. Eller ah, inte när jag väntade utan när det faktiskt startade, rivstart kan man kalla det :P Höll inte i mig ordentligt så fumla omkring med både armar och ben i luften men lyckades hålla mig kvar på ringen :P
En till lite spännande grej var när vi skulle till andra sidan och skulle ha med os fiskespön, både kast och met. Då hade getingarna tyckt det var kul att bygga två stora bon i spöskåpet!! Lite mindre kul för mig som skulle hämta tre spön :P Men det gick vägen. Hade mellan 10-20 getingar cirkulerande runt mig men de var så snälla så, tror deras mamma hade lärt dom den klassiska regeln - se men inte röra ;)
Har även spelat lite kort och kollat på följande filmer: Daredevil, Sleepy Hollow, Saw V och en snabbspolningsvariant av den lite smått underlägsna mot de övriga - Fingerprints (med Kristin Cavallari från the Hills :O och Josh Henderson som jag var tvungen och googla nu för att veta var jag kände igen han ifrån, svaret var från Desperate Housewives som Edie-Britts son)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0