Melodifestivalen

Snart börjar väl melodifestivalen? Vet att Sean Banan och Loreen ska vara först och sist ut i första omgången iaf. Hiss till loreen och diss till sean banan från min sida. Asså många gamla ser yngre ut nu än förr tack vare nytt mode osv. Loreen ser ut å vara 20 nu men för 6 år sedan såg hon ut att vara 30 (hon e 28) :P För ni minns väl henne från idol? Här kommer en jämförelsebild jag tog från internet. Älska hennes förra bidrag hoppas hon gör nått bra igen :)

OMG!

Vad är det för fel på denna kvinna? Skulle aldrig kunna umgås med någon som hade ett sådant temperament xP Kolla på hela, seriöst! Är jag okänslig eller är hon fucked up? :P

HAHA de är tydligen fortfarande aktiva ^^

Tycker deras engelska sög rätt starkt..

Kommer ni ihåg denna gamla dänga?


iJustine

Har börjat älska iJustine lite smått (Y) Här kommer lite roliga videos hon hittat (Y)

Bilder på mig

HAr ju varit dålig med att lagt upp bilder på både mig och katterna, så har en hel del på lager nu! Här kommer några på mig från 2011

Dagens Ellen


Pengar

Nu har jag spenderat januari studiebidraget innan det anlänt (Y) Plus några hunda till.. Meen tur att man hade oväntat mkt kvar från December på banken :) Tur att allt man ska göra är att plugga i februari så det bliri nga problem att leva snålt -.-  Det blev iaf 2 ziphoods, 2 T-shirts och en mössa :P Tror jag har rätt ovanligt många mössor ^^ Men använder nästan alla så :P Har dock inte kunnat använt pulkaåknings mössan :P Men kände att jag ville ha en hel svart så det blev en tjock helsvart mössa som såg mysig ut :) Å så är en av hoodiesarna gröna och den färgen saknas i min kollektion så det var faktiskt nödvändigt ;)

Dagens Ellen


Youtube

Kollar ikapp youtube klippen jag missar och finner bl.a. detta! :D Så kollar jag på kläder :) Två nya hoodies på G? Börjar dock bli trångt på min hoodie-stång :P

Internetkabel och ilska!!

JAg vet att man inte ska göra uttalanden i ilskans hetta men så fort jag blir såhär arg på något (som t.ex. sjögrens trafikskola) så måste jag skriva om det!!
Internet har ju inte funkat på min mac i snart en vecka så nu sitter jag här med en lång internetkabel som precis når in i mitt rum, så nu ska jag bo i katternas fotöjl eftersom den e närmast dörren (Y)
Idag tog jag tag i saken och sökte upp skolans dataansvarige? tror jag, han talade inte om hans namn eller yrke men eftersom jag påpeka mitt problem till honom i hopp om en hänvisning till den dataansvariga så börja han genast dryga.. Borde va han eftersom Erik sa att han skulle sitta ungefär där och att han trodde sig veta allt så..
Men ska verkligen en så otrevlig och troligtvis okunnig vara skolans dataansvarig? Han som tror att det är fel på våran rauter när övriga datorer, inkl mac funkar + att den funkat på min i ett halvår + att även om jag skriver fel lösen till det trådlösa internet så säger den samma sak, om datorn e frisk ska den säga att det va fel lösen!! -.- Varför ger dom oss ens mac datorer om de inte ens försöker hjälpa en? Tur att vi hade en vääldigt lång kabel så jag kan  få vara i fred med min ilska på mitt rum iaf! Får kolla ikapp lite Ellen avsnitt å bli glad igen :) Kan inte plugga när jag e arg å jag måste plugga.. Men tur att vår lärare Erik e så snäll så att han ska försöka lösa mitt problem. Han tyckte att den daraansvarige hade en dålig inställning tilll det hela och var på min sida :) Får hoppas det löser sig då rauter nu blockerar toadörren... tihi! Allt för att jag är för bortskämd för att använda den stationära PCn eller att sitta i soffan framför tvn här uppe. Men går det å lösa på ett bättre sätt så ska man väl försöka ;)
Tack och förlåt!

vecka 4

Pa måndag star tre saker på schemat: skola, volleyboll, handboll. Det qr allt jag hinner med. resten av veckan bestar av skola foljt av plugg. det ar sjukt mycket nu :/ får även se hu nya schemat funkar eftersom vårtermins schemat drar igang nu. Far se hur manga av vara onskade andringar som gar igenom.

internet

Det är inte så lätt att blogga när Internet inte fungerar.. jävla Mac!

Dagen

Idag blir det matte plugg och Handboll och sen kanske mer matteplugg? Får se hur det går :p Idag har vi haft temadag i skolan och lyssnat på en överlevare från Auswisch.. ingen aaaning om hur det stavas xD Koncentrationslägret iaf, om det nu heter så.. vet jag inte heller.. aja :P i alla fall :P Och så lyssnade vi på "en före detta värsting" ^^ skolans namngivning på saker.. Så har jag ätit en mcchicken jr för första gången och det var sådär. Gick å äta, helt ok. Men cheeseburgare e godare. och big mac för den delen :) Aja, hur hamna jag här? Tillbaka till matten! Just det fixa ett MVG på engelska B idag medn (Y) Grejt

Dagens schema

Skriva Filmrecension, Kolla på handbolls EM, roa mig på datorn, somna.

Veckan

Nästa vecka ska jag plugga varenda minut förutom när Sverige spelar handboll. Det är min vecka det.. gött!

Dagens Ellen


Thanks Youtube

YouTube rekommenderade detta klipp till mig.. Det gjorde de bra tycker jag ;) När katterna "joddlar" haha :P

Dagens Ellen


The inlägg of the Day

Nu e lovet slut och jag har börjat bloggat 4real igen? Eller? förhoppningsvis ;)
Har blivit lite mkt videos men sen typ november kansske, så harj ag blivit youtube beroende, är inne där men än facebook nu tror jag :o Har typ slutat använda facebook, går bara inte å kollar om den lilla röda rektangeln med en siffra  kommit upp ;)
Nu har skolan börjat och jag trodde att dessa två första veckor som fortfarande räknas som hösttermin skulle vara som en dans på rosor med massa chillaxin' hade sååå fel -.- Matteprovet visste jag ju om att det kommer nästa vecka eller nått. Men så ska jag hinna med filmrecension och engelska B komplettering vilket är en keynote presentation på 10 keynotesidor.. Å så har jag ju fått reda på att i början av februari ska jag stå på en scen med mikrofon och redovisa för 30 främlingar.. skoj!! Njaa asså det kan ju bli skoj meeen tror jag kommer bli allt för nervös så det bara kommer vara jobbigt å man står där å stammar å snubblar på orden :/ Aja hoppas jag tar mig samman å e stencool ;p
Idag har vi iaf fått ledigt från skolan så jag har gjort 10 sidor i keynote, men måste fortfarande skriva ner ett manus.. Imorgon har jag första lektionen, sen två timmar hål och sen en lektion till... suck -.-  Aja bättre det än fullt schema :p Jusst det måste komplettera en fråga på psykologin också, det är iaf mindre än vad de flesta i klassen fick göra så jag ska inte klaga :p

Dagens kattvideo

Inte så rolig tycker ni? Men jag finner en djupare mening i allt som vanligt ;)

Oj oj oj

Vem la upp Walk off the Earth senaste klipp här på bloggen fört typ en vecka sen? jo jag! Vilka hissar den videon idag? Vakna med the Voice! Stolt över att vara lite före ;)
Vill ni se Walk off the Earth bläddra lite längre ner på bloggen
Vill ni se när vakna med the voice hissar den, klicka på länken nedan
http://www.youtube.com/watch?v=4eqitgqFrjk
Oj oj oj visste inte att den blivit så stor :O Brukar bara va jag som kollar på de ^^ Nej men kolla u å den videon har över 10miljoner views nu :o De brukar ha ca 200 000 på deras låtar å typ ca 20 000 på videos där de inte gör musik. Ballt ^^Way to go! Gillar det dom gör och önskar de all lycka i framtiden :)

OMG

iJustine på Youtube asså..
Det sista samtalet omg! XD HAha busringning gone wrong!

The Ellen Show <3


Musik

http://soundcloud.com/hansifriberg/human-behaviour-le-kid/s-RUf12
Le Kids nya singel, måste säga att jag gillar musiken men texten känns oerhört B.

Finns det nån julkänsla kvar?


Video

Asså jag r ju för usel, nu har det nästan gått en vecka sen ajg blogga sist! Kanske bara borde ta å lägga ner.. Aja här kommer en video från de superskön WalkOffTheEarth

Jullovet

Här kommer det, the moment you all been waiting for, min summering av jullovet :) De första dagarna kommer jag inte ens ihåg :p Antar att jag tog det lugnt och njöt av att slippa skolan och köpte lite julklappar å sånt :P Sen var det jul och den firades som vanligt här hemma med familjen, moster, linda rober och leja. Sen i mellandagarna var det att fira med pappas släkt och sen i stockholm. Hänga lite med kompisar å inviga de nya sims spelen :) Just det kollade på de 2 sista harry potter filmerna innan julafton också :) I förrgår hade jag en jätte trevlig dag före nyårsafton :) Provsmällde raketer med Cornelia och Fredrik, gick in å drack varmchoklad och kollade på hela mysteriet på greveholm :) Kom hem typ 3 på natten (Y) Igår hade jag också super trevligt :) Först på dan handlade jag med Levina, sen chillade jag tills Linda, Robert och Leja kom. Då åts det stek och sen bar det av till Valla för nyårsfirande. Rätt skönt å slippa stå på torget och frysa ihjäl i år! På väg dit visste man inte riktigt vad som väntade sig då man typ inte kände någon där, men det blev bra tillslut ;D Lekte lekar och jag smällde tre raketer, varav den första inte riktigt gick som planerat.. men men, kul blev det ;)

Gott nytt år!!

Gott nytt år allihopa :D Ett snöigare 2012? Fast det var nog rätt mkt snö i början av 2011 ändå.. Aja hoppas det kan bli lite pulka åkning innan skolstarten :)

RSS 2.0