Kattbilder

Lite kattbilder från när jag kom hem idag :) Innan man tog fram dammsugarn å skrämde iväg katterna xD Lyckades fånga varsin GÄSP bild på dom dom går alltså inte till attack xP Å bilden efter gapen så KRAMAR sally RAsmus hahah älskar bilden! Han sätter sig på stolen å hon ställer sig med armarna runt hans nacke! SÅ SÖTA :D Å bilden efter det har Rasmus tuperat Sallys hår med hjälp av hans tunga (Y)



Lite bilder på Sallys matautomat Jr och matautomat XL :) Jag som kommit på idén att lägga hennes mat i en koja där Rasmus inte kommer in eftersom hon har speciell barnmat :)



Hon började växa ur den gamla och Rasmus började växa i den.. Som ni ser var inte dörren där man stoppa in skålen speciellt hållbar så gjorde helt enkelt en annan design på den nya som skulle vara lite mer hållbar, dvs ingen dörr. Så har vi nu ett kikhål där det är enkelt och se hur mkt mat det är i skolen (Y) Men nu är det så att Rasmus lärt sig att om han verkligen verkligen vill så kan han pressa sig igenomdet minimala hålet!! Så har de senaste dagarna skällt ut å spruta massa vatten på han så han förhoppningsvis ger upp (Y) Men det är ju för roligt att se en jätte stor katt åla sig igenom ett jätte litet hål xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0