Hej igen här kommer bebis och parfym och torrschampo

-Hej Malin här, kommer ni ihåg mig? :p Har insett att jag aldrig mer igen kommer bli en stadig bloggare :p Eller ah, iaf inte än på nått år :p Kanske får nått intressant att skriva om senare i livet :P Idag har jag jobbat sen iväg och handla födelsedagspresent åt syrran samt en big mac till mig själv. Blir lite konstiga lunchvanor på mitt jobb. Ibland äter man lunch vid halv tio, ibland vi halv fyra och ibland inte alls :P Och som idag när jag bara jobba mellan 9-13 så åt jag ju bara frukost vid åtta så va jag rätt hungrig när jag kom hem, men även rätt trött och svettig som man blir såhär års på mitt jobb. Så då hoppa jag in i duschen och sen drog till donken :) När man e jätte hungrig så är man alltid sugen på snabbmat :P iaf jag :p Sen har jag kommit hem och beställt lite hudvårdsprodukter, parfym och torrschampo. Torrschampo beställde jag för nån vecka sån också men det hände något skumt med den... använde den en gång sen va den tom en vecka senare :/ Tror den låg och pös ut på något sätt för jag använde långt ifran hela xD Det va en Got2B rockin it tror jag den heter. Det är de jag brukar köpa när jag köper och har funkat skitbra förut. Va väl något fel på flaskan eller nått! Nu tänkte jag testa Baptiste som brukar gå på reklam :) 
 
I helgen ska morsdag och syrran firas (som också är en mor nu förtiden). Ikväll ska jag nog hälsa på min lilla syterson :) Just det ni kanske ville ha en bild... ska fixa det:)
 
Sådär ja :) Snodde de senaste från hennes blogg, tror inte hon blir sur :P Kan länka till den med, den är aningen mer populär och väluppdaterad än min ;) http://lindatunstrom.blogg.se/ Sa jag föresten att jag beställde parfym? ja det gjorde jag. Har inte luktat på den så ska bli spännande att se om jag kommer lukta bajs eller blommor i framtiden ;) Och så köpte jag ju torrschampo också (igen, från samma sida) så de som behandlar min orden måste tro att jag inte gör annat ann fuskduschar xP haha så är inte fallet kan jag säga! Speciellt inte nu när det är sommar och man har ett aktivt utearbete då blir det ofta en liten dusch efter jobbet :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0